14 juni is het Buitenspeeldag in Noord-Scharwoude!

Op woensdag 14 juni wordt de jaarlijkse Buitenspeeldag georganiseerd: een activiteit voor kinderen bij jou in de buurt. Die dag proberen Jantje Beton en Nickelodeon één grote speelplek te maken van Nederland, zodat 100.000 kinderen tijdens deze 10e editie onbezorgd kunnen spelen.

Ook in Noord-Scharwoude is buitenspelen tijdens de Buitenspeeldag allesbehalve saai. Die dag zijn op de speelplaats in de straat Alikruik (Burcht Foods) van 14.30-17.00 uur gratis allemaal gave activiteiten te doen voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Maak je 10 spellen-kaart vol en ontvang een lekkere beloning. Of zoek wat verkoeling met waterflesvoetbal of op de buikglijmatten. Kom ook woensdag 14 juni van 14.30-17.00 uur naar de speelplaats aan de Alikruik in Noord-Scharwoude. Want buitenspelen is gezond en leuk!

Vrijwilligers gezocht

Wilt u of wil jij graag meehelpen zodat zoveel mogelijk kinderen onbezorgd kunnen spelen? Er zijn nog vrijwilligers nodig om de activiteiten tijdens de Buitenspeeldag te ondersteunen. Helpt u mee om de Buitenspeeldag in Noord-Scharwoude tot een groot succes te maken? Meld u dan aan bij Marlène Kramer op mhkramer@ziggo.nl

14 juni is het Buitenspeeldag in Noord-Scharwoude!

Langedijkers Facebook

Meer Cultuur

Geef een reactie