2 EBI-Sports judoka’s zwarte band

Afgelopen zaterdagavond hebben 2 judoka’s van EBI-Sports de zwarte band judo in Beverwijk behaald.
Na lange periode hard getraind te hebben was het zo ver. Zij moesten beide een volledig examen afleggen. Jack Steensma mocht de avond beginnen. Hij startte met het grond Kata. Dat zijn 3 series met verschillende technieken uitgevoerd op de grond. Daarna deed hij een vrij programma met staande technieken en sloot af met de vrije grond technieken. De 3 koppige examencommissie, waarvan de hoogste de 7e Dan bezit, waren al snel tevreden en mocht hij het goeie nieuws horen dat hij de Zwarte band met trots mag dragen.
Na ongeveer een uur nadat Chaira Stins moest vallen voor Jack was zij zelf aan de beurt. Ook Chaira deed een volledig examen. Ook deze keer waren de examinatoren snel tevreden en mocht ook zij afgroeten en de felicitaties in ontvangst nemen met hoge cijfers en voortaan de zwarte band dragen.
Bij de slipexamens op de club zelf kwamen de Sint en 2 Pieten meekijken. Het was een hele gezellige middag en alle jonge judoka’s moesten hun technieken laten zien. Er waren heel veel ouders en opa’s en oma’s meegekomen om te kijken wat de kinderen de afgelopen periode geleerd hebben. Thomas, Merel, Bjørn en Chaira gingen dat met hulp van Sint en Piet beoordelen. Na de examens kregen de kinderen van de Sint hun nieuwe diploma en bijbehorende slip.
Ook zondag werd er gejudood door judoka’s van EBI-Sports.
Coach Merel ging op pad met het door Oxino gesponsorde jeugdteam. Het was deze keer in Alkmaar dus dat was niet ver uit de buurt. Het ging erg goed en alle 3 de wedstrijden werden deze dag door het team gewonnen. De uitslagen waren 12-6 tegen Heiloo, 10-6 tegen Salomons uit Zaandam en 10-8 tegen de thuisclub T v/d Kolk.
Het team bestond deze ronde uit: Nova Klaver, Daniël Groot, Huub van Oppen, Rayer van Duin, Sem Sikking, Stijn Rempt, Rens Pronk, Denys Bremmers en Bart van Duin.
Voor meer informatie over de Judoschool kun je vinden op www.ebisports.nl of bellen met Frank op 0651807361

Deze diashow vereist JavaScript.

2 EBI-Sports judoka’s zwarte band

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

 

Geef een reactie

error: Content is protected !!