2 judoka’s EBI-Sports door naar NH-Kampioenschappen

Bij de voorrondes voor judoka’s uit 2006 en 2007 zijn 2 judoka’s van EBI-Sports uit Langedijk en Tuitjenhorn geplaatst voor de Noord-Hollandse Kampioenschappen in Beverwijk.

Ties Kruijer begon de dag en had 2 wedstrijden gespeeld die hij beide met overmacht won en werd dus 1e.

In het tweede blok moest Ties Molenaar aan de bak want er waren 17 judoka’s in zijn gewichtsklasse. Hij won in zijn poule alles met overwicht, zelfs van de latere kampioene. In de halve finale verloor hij echter van een sterke judoka uit Den Helder maar in de wedstrijd om het brons won hij weer overtuigend en heeft zich dus geplaats voor de NH.

Het regioteam moest zaterdagmiddag naar Julianadorp om daar 4 wedstrijden te spelen. Het team deed het erg goed olv Coach Robert en won van Asahi San met 12-4, van De Uitkomst met 16-4, van Julianadorp met 16-8 en tegen Bakker Sports werd het precies gelijk, 10-10. Het team staat nu 2e op 2 puntjes achterstand maar er zijn nog 7 rondes te gaan dus dit seizoen is er nog van alles mogelijk.

Het team bestond deze keer uit: Rayer van Duin, Finn Milhous, Stijn Rempt, Wout Rootjes, Bart van Duin, Koen Jansen, Thijmen Snip en Mats Timmerman.

Meer informatie over EBI-Sports kun je vinden op de site www.ebisports.nl of op telefoonnummer 0651807361.

2 judoka’s EBI-Sports door naar NH-Kampioenschappen

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk – Evenementen Alkmaar – Evenementen Bergen – Evenementen Heerhugowaard – Evenementen Schagen

Geef een reactie

error: Content is protected !!