2 medailles voor EBI-Sports bij Noord-Hollandse judo Kata kampioenschappen.
Afgelopen zondag werden in Alkmaar bij Hajime, waar ook de 2 koppels van EBI-Sports vaak trainen, de Noord-Hollandse kampioenschappen Kata georganiseerd.
Kata is een vorm van judo waarbij je verschillende technieken in een vastgestelde vorm voor een 3 koppige jury moet demonstreren. Er zijn verschillende kata’s met staande technieken, grondtechnieken en technieken die uit het jiu jitsu komen.
Chaira Stins en Jack Steensma zijn in september 2018 begonnen met het Katame no Kata dat bestaat uit 3 series op de grond met houdgrepen, verwurgingen en armklemmen. Er waren 6 andere koppels in de B klasse die moesten uitmaken wie er op het podium mochten staan. Zij moesten vandaag alleen de houdgrepen serie demonstreren. In de voorronde eindigden ze als 1e maar helaas door een klein foutje in de finale ronde misten ze op een paar puntjes na de hoogste plek maar werden toch heel knap 2e. In de A klasse van het Nage no Kata deden de 2 trainers van EBI-Sports Frank Scholtes en Robin Versteegh mee. In die klasse deden helaas maar 2 koppels mee en werden zij wel Kampioen.
Ook werd er bij Judoclub Hensbroek en Tom v/d Kolk nog gejudood door de jongere judoka’s onder de 14 jaar. Coaches Douwe en Robert waren daar met de kids. Daar werden Bart van Duin en Stijn Rempt Kampioen en bij het witte en gele banden toernooi werden Dean Schelvis, Ghassan El Masri, Sem Sikking, Nikki Trousselot, Denys Bremmers Kampioen. Stijn Blom, Lucas Gosling en Nova Klaver 2e. Miqel en Nino Jak en Daniel Groot werden 3e, Luuk Nagelhout 4e en Mick van Bredereode werd 5e vandaag.
Voor meer informatie over de judolessen of bootcamp trainingen bij EBI-Sports kunt je contact opnemen met Hoofdtrainer Frank Scholtes op 0651807361 of mailen naar frank@ebisports.nl

Deze diashow vereist JavaScript.

2 medailles voor EBI-Sports bij Noord-Hollandse judo Kata kampioenschappen.

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

Geef een reactie

error: Content is protected !!