3 EBI Sports judoka s Zwarte band

Zaterdagmiddag 31 mei moesten 3 judoka’s van EBI-Sports uit Langedijk/Tuitjenhorn naar Beverwijk om hun Zwarte band examen te doen.

3 EBI Sports judoka s Zwarte bandAls allereerste van de middag mocht Maarten Pietersen beginnen. Na het NAGE NO KATA mocht hij de andere staande worpen en technieken voor de driekoppige Jury demonstreren. Met judopartner Renato Turelli, die daarna ook nog zelf examen moest doen, ging het erg goed en na een aantal vragen van de Jury konden ze op de grond hun ingestudeerde technieken laten zien. En na een kort overleg was het duidelijk, Geslaagd! 
Toen was Renato aan de beurt. Hij moest hetzelfde KATA laten zien als Maarten en hier was de Jury erg van onder de indruk, beoordeeld met erg hoge cijfers. Daarna liet hij verschillende overnames, combinaties en grondtechnieken zien en zo werd ook aan Renato de 1e Dan uitgereikt.
Als laatste van de middag was Robert Pouw aan de beurt. Hij deed examen met Ekon Hartog als Uke, valpartner. Na een aantal maanden flink aan het trainen te zijn geweest kwam op deze dag alles er perfect uit. Na de vaste vorm technieken in KATA vorm kon hij beginnen met de staande technieken en sloot hij af met een mooie gevarieerde serie grondtechnieken.
Ook werd Bodine Sluijs, oud lid van EBI-Sports en tegenwoordig trainend bij Tom v/d Kolk Zwarte band.
Hoofdtrainer Frank Scholtes was erg trots op zijn leerlingen. Met dit goede resultaat heeft EBI-Sports er weer drie 1e Dan dragers bij.
 
Ook hadden 7 judoka’s van EBI-Sports afgelopen zondag in een combinatie team met Tom v/d Kolk medailles behaald op de Noord-Hollandse Kampioenschappen teams.
Kampioen bij de A pupillen werden: Wout Rootjes, Lucas Way en Fabiënne Schröder. En het B pupillen team met Stan Pouw, Mitchel Schröder, Dinand Goudsblom en Xander Goudsblom werd 3e.
 
Een stapje lager bij het ontwikkelingstoernooi op zaterdag in Schagen hadden Heleen Wouters en Fabiënne Schröder de 1e prijs, Nore Soeting de 2e en Denise Pieters de 3e prijs behaald. En werden Tycho Way, Timo Pelgrim en Jorja Merton 4e.
 
Voor meer info over onze judoschool check de website www.ebisports.nl of bel Hoofdtrainer Frank 06 51 80 73 61

Ga naar de facebook pagina van Langedijkers en vind het leuk!

3 EBI Sports judoka s Zwarte band

3 EBI Sports judoka s Zwarte band

Geef een reactie

error: Content is protected !!