4 judoka’s EBI-Sports op het podium.

Dit weekend werden in Anna Paulowna de voorrondes voor de b pupillen gehouden. De eerste 5 judoka’s plaatsen zich voor de Noord-Hollandse kampioenschappen volgende week in Beverwijk en de 6e is reserve.
In de 30kg klasse ging Ties Kruijer goed van start en met 3 overwinningen plaatste hij zich voor de halve finale. Daar moest hij tegen clubgenoot Miqel Jak die z’n eerste 4 wedstrijden won. Ties won deze wel maar in de finale liet hij zich verrassen en werd 2e en Miqel werd 3e en mogen zij beide naar de Noord-Hollandse Kampioenschappen.
Daarna waren de judoka’s tot 34kg aan de beurt. Finn Milhous won z’n eerste potje met een houdgreep en daarna 2 met een mooie worp. Toen moest hij tegen de latere winnaar en dat was lastig en verloor hij. In de herkansingen kwam Finn helaas niet verder dan 6e plaats en is hij reserve. Stijn speelde ook in de 34kg klasse en was goed in vorm. Hij won 4 wedstrijden en mocht naar de finale poule. Daar moest hij ook tegen de latere winnaar die hij ook verloor met 2 waza ari’s en haalde tegen Finn de 3e prijs binnen en mag ook hij naar de NH kampioenschappen.
Voor Bjørn Snip en Denys Bremmers was het vandaag niet hun dag en plaatsten zij zich helaas niet.

Voor meer informatie over onze judoschool kijk op www.ebisports.nl of bel met frank scholtes, 0651807361

Deze diashow vereist JavaScript.

4 judoka’s EBI-Sports op het podium.

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht of verhaal plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

Geef een reactie

error: Content is protected !!