50 jarig priesterfeest pater Kraakman in Kenia

Op 2 juni werd het 50 jarig jubileum van Gerard Kraakman in Kenia gevierd, als priester van Mill Hill. Leden van de parochie hebben dit feest bijgewoond en zijn nog twee weken gebleven om weer te ervaren wat het is om in die omgeving te wonen en te werken. Het parochiebestuur van Nanga heeft dit feest op grootse wijze georganiseerd. Circa 900 personen waren getuige van de viering. Gerard heeft alles over zich heen laten komen.

Het parochiebestuur, maar ook vele parochianen, gaan er vanuit dat hij nog vele jaren bij hen zal blijven. Bij onze vraag welk cadeau hij zou willen ontvangen ter gelegenheid van het bereiken van deze mijlpaal was het simpele antwoord: een financiële bijdrage om zijn huidige bouwproject in Got Owak sneller te kunnen afronden dan nu wordt voorzien.

Gerard is deze maand, augustus, voor een vakantie in Nederland. Zijn 50-jarig jubileum zal in Langedijk worden gevierd op twee september. De eucharistieviering begint om 10.00 uur met medewerking van een gelegenheidskoor met leden van diverse koren en parochianen. Direct aansluitend zal de receptie in de Kloosterhof zijn tot circa 13.30 uur.

50 jarig priesterfeest pater Kraakman in Kenia

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

één antwoord

  1. Percy R.

    Mooi bericht in de Alkmaarse Courant gelezen over de heer Kraakman! Geweldig, bijzonder hoe hij zijn roeping heeft gevolgd, Chapeau!!

    Beantwoorden

Geef een reactie

error: Content is protected !!