Activ8 Sportmassage

Activ8 Sportmassage
 
Mijn naam is Jesse Kaan ik ben 21 jaar en ik woon in Langedijk. In 2010 ben ik begonnen met de HBO opleiding ALO. Dit staat voor Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Op de ALO wordt je in vier jaar opgeleid tot docent Lichamelijke Opvoeding. In het vierde en tevens laatste jaar heb ik voor de Minor Paramedische zorg gekozen en heb ik stage gelopen bij Sport Paramedisch Centrum ProFit. Door deze minor krijg je veel kennis over het menselijk lichaam en op het gebied van belasting en belastbaarheid van spieren. Een mooie aanvulling op deze stage vond ik de cursus Sportmassage en Sportverzorging. Deze cursus duurde een jaar en in mei 2014 heb ik deze cursus samen met mijn klasgenoot Marco Vleugel tot een goed einde gebracht. 
 
MarcoMarco en ik waren tijdens de praktijklessen van de cursus al veel aan het nadenken over onze toekomst met het diploma sportmassage. Al gauw bleek dat we allebei interesse hadden om dit goed aan te gaan pakken en hier meer mee te gaan doen. In de zomervakantie hebben we Activ8 Sportmassage op poten gezet. Een website bouwen, facebook lanceren, kleding bedrukken, materialen aanschaffen etc. 
 
Nu is het eindelijk zover en Activ8 Massage is van start gegaan! We masseren in Langedijk en in Almere. Heeft u geen zin om naar ons toe te komen dan komen wij gewoon bij u thuis. Zo kunt u optimaal genieten van de massage. We krijgen nog wel eens de vraag of sportmassage alleen voor sporters is. Dit is niet waar! Ook voor niet-sporters die tijdens hun beroep zwaar- of bijvoorbeeld computerwerk uitvoeren is de massage ook uiterst geschikt!
 
Wij hopen jullie te mogen verwelkomen bij Activ8 of nodig ons bij u thuis uit. Wij hebben een leuke actie om kennis te maken. €5 euro korting op uw eerste massage! Zo kunt u voor een scherpe prijs kijken of Activ8 iets voor u kan betekenen!
 
Kijk snel op onze website voor meer informatie of voor een afspraak!
www.activ8massage.nl

 
Like ons ook op Facebook: www.facebook.nl/sportverzorging

Activ8 Sportmassage

Jesse Kaan & Marco Vleugel

Ga naar de facebook pagina van Langedijkers en vind het leuk!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.