ActivFood broodjesservice

Mijn naam is Mandy Porsius en oprichtster van ActivFood. Ik kwam op een punt in mijn leven dat ik even niet precies wist welke kant ik op wilde. Heel wat gesprekken verder met alle lieve mensen om mij heen,viel het kwartje. Ik begin mijn eigen cateringbedrijf.

ActivFood Broodjesservice

De voorliefde voor eten en alles wat daar mee te maken heeft, komt niet helemaal uit het niets. Mijn ouders hebben altijd een eigen restaurant gehad waar ik als klein meisje al vaak in de keuken te vinden was. Sinds augustus 2017 ben ik gestart met ActivFood en ben ik heel blij dat ik deze beslissing heb gemaakt. De hoofdactiviteit van ActivFood is de broodjesservice.

Bedrijven kunnen heel makkelijk via de site kant en klare broodjesboxen bestellen of een losse bestelling plaatsen. U kiest de datum en het gewenste tijdstip en ik kom de broodjes bij u bezorgen. Het liefst hebben wij de bestelling voor 16:00 uur voor de daarop te leveren dag binnen. Maar mocht u op het laatste moment toch nog heerlijke broodjes nodig hebben, kunt u altijd even bellen. Niets is te gek bij ActivFood.

Nu heeft u een beetje kennis kunnen maken met mij en ActivFood. Mocht u meer informatie willen over onze diensten dan kunt u op de link hieronder klikken om naar onze website te gaan. Uiteraard kunt u ons ook volgen op Facebook en Instagram. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten.

Ga snel naar www.ActivFood.nl

Bedrijven opgelet! ActivFood broodjesservice

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

 

 

 

Geef een reactie

error: Content is protected !!