Altijd blij met uw komst

 

Maakt u graag mensen blij en bent u in het bezit van een auto? Kom dan het team vrijwillig maaltijdbezorgers van WPW versterken! Etenstijd is voor velen een hoogtepunt van de dag en de maaltijdgebruikers kijken dan ook altijd uit naar uw komst.

 

De maaltijdvoorziening is voor ouderen en/of kwetsbare groepen, woonachtig in Oudkarspel, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk en Sint Pancras. U bezorgt zowel warme maaltijden van Chantels Mengelmoes als koelverse maaltijden van Woonzorggroep SAMEN. U wordt gemiddeld vier weken per jaar in een bepaalde wijk ingezet.

 

Er is een team van 70 bezorgers en leuk om te vermelden is dat de meesten heel trouw zijn en al vele, vele jaren actief. Veelgehoorde reacties van chauffeurs: “Ik vind het leuk en belangrijk op deze manier iets voor een ander te kunnen betekenen.” Of: “Wanneer ik het nodig zou hebben, hoop ik ook dat iemand mij op deze manier helpt.” Bezorgen is niet het enige, ook ‘even dat dagelijkse praatje’ met iemand die dat nodig heeft, is iets dat de vrijwilligers aanspreekt.

 

Het bezorgen neemt zo’n 1 tot 1 ½ uur in beslag (tussen de middag). Voor deze inspanningen ontvangt u onder meer een reiskostenvergoeding en is er een aantal keer per jaar een samenkomst met andere chauffeurs. Interesse om het team maaltijdbezorgers te komen versterken of wilt u meer weten? Neem dan vooral contact op met Ineke Vroling. Tel. 0226-318050 of mail i.vroling@wonenpluswelzijn.nl

Wonen Plus Welzijn: Lokaal, laagdrempelig, samen sterk voor ieders welzijn! Een welzijnsorganisatie waar men terecht kan voor diverse diensten, welzijnsadvies, cursussen en activiteiten. Adres: De Anbouw, Dorpstraat 610, 1723 HJ, Noord-Scharwoude. Tel. 0226-318050 of mail naar langedijk@wonenpluswelzijn.nl.

Wonen Plus Welzijn De Anbouw zoekt regelaar

 

Altijd blij met uw komst

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

Geef een reactie

error: Content is protected !!