Ambachtsdijk 10 Huis van de Week

“Help, mijn vrouw wil een huis kopen!”, dat zal de grote stoere klusser met twee rechterhanden denken in eerste instantie. Het is heel veel werk en zwaar werk! Maar dan woon je wel voor weinig op de eeuwen oude Ambachtsdijk, één van de mooiste plekjes van Oudkarspel, met een onbetaalbaar mooi uitzicht. Mevrouw mag de tuin doen! 😉

Openhuis

Hieronder wat de makelaar er over zegt! 

Wilt u VRIJSTAAND WONEN met landelijk uitzicht voor een betaalbare prijs? Dan moet u zeker een kijkje komen nemen bij de gedateerde thans eenvoudige vrijstaande woning (1980). De woning dient geheel gemoderniseerd te worden maar dit zal de liefhebber en de klusser niet tegenhouden.

Mogelijkheden te over om hier al uw eigen woonwensen waar te maken! Uitzicht over landerijen en weilanden, op korte afstand van de ontsluitingswegen naar Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar!

Indeling begane grond: entree, hal, meterkast, badkamer met ligbad, douche, toilet, wasmachineaansluiting en wastafel, ruime bijkeuken met loopdeur naar de tuin en een loopdeur naar de keuken. De ruime woonkamer is voorzien van grote raampartijen met prachtig vrij uitzicht over landerijen.

Indeling 1e verdieping: overloop, 4 zeer ruime slaapkamers, berging en een goede mogelijkheid voor een badkamer op deze verdieping. Via de overloop kunt u middels een steektrap de ruime zolderberging bereiken.

Een woning met volop mogelijkheden. Wilt u vrijstaand wonen voor een betaalbare prijs en heeft u twee rechterhanden? Dan is dit de uitgelezen mogelijkheid om hier een prachtige woning van te maken!

We plaatsen niet alle foto’s van de Ambachtsdijk 10, en verklappen niet alles, daarvoor moet je toch echt op Funda kijken. 

Nieuwsgierig Volg deze link

Ambachtsdijk 10 Huis van de Week

Over het huis van de week op Langedijkers!

Eén maal per week zetten we een huis wat te koop of te huur staat in de schijnwerper. 

Een bijzondere lokatie, uitstraling, indeling, grond, omgeving, aan het water, oprijlaan of gewoon een lief huisje voor als je jong bent en twee rechterhanden hebt. 

Starten met huisje boompje beestje!

Het kan dus alle kanten op! Er staan nogal wat huizen te koop in Langedijk!

En dan nog even dit, heb jij een tip voor het volgende “Huis van de week” stuur dan het adres en de rede waarom dit het huis van de week moet worden, naar redactie@langedijkers.nl 

PS. Wanneer het huis verkocht is vermelden wij dit op deze pagina en verwijderen wij deze pagina als de koop gesloten is.

Langedijkers Facebook 

Geef een reactie