Anders zijn

Anders zijn

Anders…wat is anders? Bestaat er een anders-zijn. Als je om je heen kijkt naar de dieren, bloemen, bomen is er zoveel verscheidenheid, maar niets is anders…het is een deel van het geheel.
Wij echter hebben een norm en als je daarvan afwijkt ben je anders, ook al heb je 2 benen ,2 armen een hoofd. Tja de mens…hoe dom.

Ook ik ben anders heb ik mij laten vertellen. Nu ik ouder ben besef ik dat ik gewoon Ben ben en niets anders . Mijn levensontwikkeling was misschien anders. Geen verkering gehad, dus geen verliefdheidsperikelen, vlinders in de buik, lekker zoenen, vrijen, hand in hand lopen en alles wat daarmee samen ging. Ik was zogenaamd anders en moest dus aanzien hoe anderen wel verkering hadden…altijd met pijn in het hart. Ik was anders volgens hen en dat behoorde mij niet toe. Echtgenoot zijn, vader, opa worden, (klein)kinderen…omdat mij verteld was dat ik anders was. Nu ouder wil ik laten zien dat ik niet anders ben, maar gewoon Ben.

Nu, op mezelf, laten zien door vele mooie projekten die ik heb mogen ervaren de mens achter het, wat iedereen anders noemt, laten zien. Daar is niemand anders, maar zij we allemaal een schakel van het geheel.

Hierboven staat de trailer bekijk hier de hele Film

Ga naar de website van Harpie of naar IK BEN DIE IK BEN 

Als alles goed gaat komt morgen 21 juni mijn nieuwe gedichtenbundel uit!  Ik hou jullie op de hoogte!

En dan nog even dit

SHHS stelt zichzelf als doel het hunter syndroom, welk een zeer zeldzame ziekte is, uit de zeldzaamheid te halen, waardoor kinderen sneller gediagnosticeerd en geholpen kunnen worden, door het organiseren van kunstzinnige- en maatschappelijke projekten. Dus ga naar de facebook pagina  Stichting het Hunter syndroom SHHS

Anders zijn

Anders zijn

Anders zijn Anders zijn Anders zijn Anders zijn Anders zijn Anders zijn Anders zijn Anders zijn

Ga naar Langedijkers op Facebook

Geef een reactie