Boekpresentatie Ben Wansink bij Wonen Plus Welzijn

Om extra aandacht aan de ziekte dementie te geven doneert schrijver, columnist en dichter Ben Wansink de opbrengst van zijn nieuwste uitgave ‘Dichter bij ons Leven’  aan Stichting Wonen Plus Welzijn. De opbrengst gaat met name naar diegenen die als mantelzorg(st)er dag in, dag uit een persoon met dementie helpen en ondersteunen. Daarnaast gaat de opbrengst naar dementieprojecten in de breedste zin van het woord.
Zij die vol liefde een ander verzorgen of verzorgd hebben, weten dat dit niet altijd meevalt. Iet van den Berg (seniorencoach/praktijkverpleegkundige, aandachtsgebied Dementie) vertelt: “WPW doet al veel ter ondersteuning van de mantelzorgers, maar iedere extra ondersteuning is natuurlijk van harte welkom.”

Op dinsdagmiddag 2 oktober van 15.00 tot 16.00 uur vindt de presentatie van het boek van Ben Wansink plaats in De Anbouw aan de Dorpsstraat 610 te Noord-Scharwoude. De uitgave kwam tot stand dankzij Lief Langedijk. Het boek bestaat uit twee gedeelten, te weten een gedichtendeel (‘Dichter bij ons Leven’) en een deel met geselecteerde columns   (‘Schrijf het van me af’) welke Ben Wansink regelmatig met veel succes in het Langedijker Nieuwsblad publiceert. Dit keer heeft Ben ook de bijpassende illustraties gemaakt. WPW nodigt alle mantelzorgers en geïnteresseerden graag uit hierbij aanwezig te zijn. Belangstellenden kunnen op deze middag een exemplaar van het boek kopen voor € 7,50 en eventueel laten signeren. Het eerste exemplaar wordt door Marieke Neesen-Barten uitgereikt.

Optreden Guido Lamm

Tijdens de presentatie van het boek verzorgt Guido Lamm een optreden. Hij is bij velen bekend als halve finalist van de talentenjacht ‘The Voice Senior’. Guido heeft veel ervaring met het werken met ouderen en steunt dit initiatief dan ook van harte.

Vooraf opgeven gewenst:

Het kan best druk worden deze middag, zeker met het optreden van Guido Lamm. Daarom graag tevoren aanmelden bij het servicepunt van WPW via tel. 0226- 318050 of via mail: langedijk@wonenpluswelzijn.nl

 

Wonen Plus Welzijn: Lokaal, laagdrempelig, samen sterk voor ieders welzijn! Een welzijnsorganisatie waar men terecht kan voor diverse diensten, welzijnsadvies, cursussen en activiteiten. Adres: De Anbouw, Dorpstraat 610, 1723 HJ, Noord-Scharwoude. Tel. 0226-318050 of mail naar langedijk@wonenpluswelzijn.nl.

 

Boekpresentatie Ben Wansink bij Wonen Plus Welzijn

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

Geef een reactie

error: Content is protected !!