Buitenbad De Bever blijft langer open!

Sint Pancras: donderdag 1 september 2016, door het prachtige nazomer weer zal buitenzwembad De Bever langer open blijven. Normaal gesproken is het zwemseizoen na het eerste volle weekend van september ten einde. De vooruitzichten voor komende week zijn zo hoopgevend dat Sport Servicepunt Langedijk – de exploitant van het buitenbad – heeft besloten om komende week open te blijven.

Aangepaste openingstijden

Vanaf maandag 5 september tot en met vrijdag 9 september zal De Bever open zijn van 14.00 uur tot en met 19.00 uur. En in het weekend van 11.00 tot 17.00 uur. Op deze manier kunnen de kinderen na schooltijd nog een week genieten van het prachtige zwembad en kunnen de werkende ouders nog even hun baantjes trekken na hun werk.

Website en Facebook

Het personeel van het zwembad raadt alle bezoekers aan om voor vertrek naar het zwembad of de website of de facebookpagina goed in de gaten te houden voor de laatste info over de openingstijden.

Hondenzwemmen

De laatste activiteit van dit seizoen is traditioneel het hondenzwemmen. Dit jaar zal dat op maandag 12 september worden georganiseerd van 18.00 tot 19.30 uur. Daarna gaat het zwembad echt dichtgaan voor dit seizoen.

Buitenbad De Bever blijft langer open!

Langedijkers Facebook

De bever

Geef een reactie

error: Content is protected !!