Clubkampioenschappen EBI-Sports 2019
Afgelopen zondag zijn bij Judoschool EBI-Sports uit Tuitjenhorn en Langedijk de jaarlijkse Clubkampioenschappen gehouden. Het toernooi was deze keer gesponsord door Wouters Witgoed.
Alle judoka’s werden verdeeld over 12 poules en zo werd er gestreden voor de speciale medailles uit Japan. Ook werden er 2 mooie stijlprijzen uitgereikt voor de judoka’s die de mooiste techniek van de dag maakte.

Uitslagen Clubkampioenschappen

1e prijzen waren voor: Teije van Donselaar, Roy van Went, Daniel Groot, Tamara Zut, Stijn Blom, Sjoerd van Donselaar, Rayer van Duin, Danny Visser, Stijn Rempt, Sien Ligthart, Thijmen Snip en Chris Jonker.

 

De 2e prijzen voor: Jens Groot, Luke Swager, Dean Schelvis, Mick Bleeker, Lucas Goselink, Kate van Duin, Sem Sikking, Shakena Djasimin, Ties Kruijer, Teun Kouwenhoven, Bart van Duin en Mats Timmerman.

 

En 3e werden: Matthew Winia, Guus Danklof, Nova Klaver, Daan v/d Molen, Auke Ettema, Ivana Djasimin, Mick van Brederode, Rick Schrijver, Rens Pronk, Esmee Pasterkamp, Björn Snip en Thomas v/d Weide.
De Stijlprijs in groep 1 was voor Nova Klaver en in de groep 2 voor Stijn Rempt.

 

Met nog 1 laatste trainingsweek te gaan voor de kids komt de vakantie in zicht en gaan ook de trainers en begeleiders van EBI-Sports met vakantie en starten de judolessen weer als de scholen gaan beginnen.
Als je je zoon of dochter wilt opgeven op onze club of als je zelf interesse hebt om met judoën te gaan beginnen kun je je nu (voor de zomervakantie) alvast opgeven en dan is de eerste maand gratis.

 

Ik wens iedereen alvast een hele fijne zomervakantie en zie jullie graag (weer) op de mat bij ons of bij 1 van de groepstrainingen van de Bootcamp of Small Group circuit training.

 

Voor meer informatie kun je kijken op www.ebisports.nl of bellen met Hoofdtrainer Frank op 0651807361

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Clubkampioenschappen EBI-Sports 2019

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

Geef een reactie

error: Content is protected !!