Collecte !

Wegens de bezuinigingen van de gemeente Langedijk op de subsidie, heeft de Kinderboerderij uw steun op dit moment heel hard nodig. Met deze reden is er een vergunning afgegeven door de Gemeente om te collecteren in de tweede week van Juni. Ze komen bij u langs met een collectebus!

De Beestenboel heeft nu uw steun nodig om de kinderboerderij te kunnen voortzetten. 

Ondanks de vele vrijwilligers die belangeloos hun steentje bijdragen is er veel geld nodig voor o.a. het onderhoud van het terrein, de gebouwen, stro, hooi en ander voedsel voor de dieren, wat dacht u van medicatie voor zieke dieren, dit is ook wel eens nodig, afval en mest wat afgevoerd moet worden, worden er regelmatig dieren opgevangen die in nood zitten, de benodigde gereedschappen en werktuigen. 

Wat dacht u van de organisatie, administratie, website, foto’s, printjes, posters, flyers, noem maar op! Er komt veel meer bij kijken dan u in eerste instantie zal denken.

Collecte Kinderboerderij De BeestenboelKinderboerderij De Beestenboel is een volledig bedrijf, die geen geld verdiend. (Non-profit noemen ze dat) Een bedrijf dat het U en uw kinderen naar de zin wil maken, U en uw kinderen wat wil leren over hoe om te gaan met dieren. Een sociale en pedagogische bijdrage die onmisbaar is voor de jeugd! Bovendien is het leuk om blije kinderen te volgen op het kabouterpad en te zien spelen, kinderen die veel vragen stellen over de dieren en dan vooral hoe ze heten. Het zijn geen varkens, Nee dat zijn Bassie en Adriaan! 😉 U heeft ongetwijfeld een leuke herinnering of foto van uw kinderen als zij met de hele klas op de kinderboerderij vertoefden.

Nu is er dan een vergunning om te collecteren en moeten alle zeilen worden bijgezet om dit in de tweede week van Juni te kunnen organiseren.

Zijn er nog mensen die willen helpen met collecteren en donateurs werven?

Alle hulp is van harte welkom!

Donateurs & Collectanten gevraagd!

Ga naar de website van Kinderboerderij De Beestenboel of neem contact op met info@de-beestenboel.nl 

En als ze in de tweede week van juni voor uw deur staan, voor het eerst!,

beschouw dan uw bijdrage als het entreekaartje waar u al 33 jaar plezier aan beleefd!

Collecte Kinderboerderij De Beestenboel

Collecte Kinderboerderij De Beestenboel

Geef een reactie

error: Content is protected !!