Computerinloop voor al uw digitale vragen

Tegenwoordig kunt u zaken steeds vaker digitaal regelen. Online bankieren, contact onderhouden met organisaIes. Foto’s maken en delen met uw familie via WhatsApp of Facebook en zo gemakkelijk met elkaar in contact zijn. Hoe werkt dit eigenlijk en hoe zit het met privacy van uw gedeelde gegevens. Er is zoveel mogelijk dat vragen rondom tablet,
smartphone, computer-of internetgebruik regelmatIg voorkomen.

Deskundige vrijwilligers van de internetcafe’s van Wonen Plus Welzijn zitten wekelijks voor u klaar om deze te beantwoorden. Ook is deze inloop dé plek om als computerliefhebber tips en ervaringen uit te wisselen. Kom eens langs! U betaalt alleen voor de koffie.

Op dinsdag van 13.30 tot 15.30 bent u welkom in de Geist, Vinkenlaan 7 in
St Pancras en de Bibliotheek, Bosgroet 3 in Zuid Scharwoude. Op de donderdag van 13.30 tot 15.30 kunt u terecht in de Anbouw, Dorpsstraat 610 in Noord-Scharwoude.

Wonen Plus Welzijn: Lokaal, laagdrempelig, samen sterk voor ieders welzijn! Een welzijnsorganisatie waar men terecht kan voor diverse diensten, welzijnsadvies, cursussen en activiteiten. Adres: De Anbouw, Dorpstraat 610, 1723 HJ, Noord-Scharwoude. Tel. 0226-318050 of mail naar langedijk@wonenpluswelzijn.nl.

Computerinloop voor al uw digitale vragen

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk – Evenementen Alkmaar –

Evenementen Bergen – Evenementen Heerhugowaard – Evenementen Schagen

Geef een reactie

error: Content is protected !!