Dans mee bij Zumba met Henk

De zomer betekent mooi weer en vooral genieten. Daarnaast is het goed om in beweging te blijven en zo uw  conditie op peil te houden. Bij de Zumba lessen van Wonen Plus Welzijn werkt u hier op een leuke manier aan. Bij deze laagdrempelige manier van bewegen vergeet u zelfs dat u aan het sporten bent!

U traint het coördinatievermogen en lenigheid en ook komt uw lichaam mooi in vorm door het trainen van onder andere billen, benen, taille en buik. Samen dansen op opzwepende muziek is daarnaast ook nog eens gezellig en geeft veel plezier. Interesse? Doe mee of kom eens kijken bij de gezellige Zumba-groepen, begeleid door gecertificeerd docent Henk Aartsen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw niveau.

Elke vrijdag is Zumba om 9.30 uur in de Anbouw, Dorpsstraat 610, Noord-Scharwoude en om 11 uur in Trefpunt Rozenlaan, Rozenlaan 2 in Heerhugowaard.

Vrijwel de gehele zomer is deelname mogelijk. Daarna starten regelmatig nieuwe blokken. In Langedijk is betaling met de Meedoen Pas mogelijk.

Meer info/aanmelding: Servicepunt Langedijk: Tel. 0226-318050. Email langedijk@wonenpluswelzijn.nl. Servicepunt Heerhugowaard is bereikbaar via tel: 072-5717170. Email: heerhugowaard@wonenpluswelzijn.nl

Wonen Plus Welzijn: Lokaal, laagdrempelig, samen sterk voor ieders welzijn! Een welzijnsorganisatie waar men terecht kan voor diverse diensten, welzijnsadvies, cursussen en activiteiten. Adres: De Anbouw, Dorpstraat 610, 1723 HJ, Noord-Scharwoude. Tel. 0226-318050 of mail naar langedijk@wonenpluswelzijn.nl.

Wonen Plus Welzijn Langedijk

Dans mee bij Zumba met Henk

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

Geef een reactie

error: Content is protected !!