De Maffe Mensen schildercursus (Nieuw)
De meesten van ons kennen Rembrandt, Van Gogh, Mondriaan, de CoBrA kunstenaars en uiteraard Picasso. Maar kennen we de Neo Expressionisten, een grafftiti artist, de Toyisten en een Funist? Dat zijn moderne en hedendaagse kunstenaars vanaf 1970 tot en met nu. Zij schilderden onder andere mensen op een maffe manier.

In tien lesuren verdeeld over vijf bijeenkomsten kijken we naar werk van bovenstaande kunstenaars. Wat schilderden ze, hoe schilderden ze en wat wilden ze duidelijk maken met hun werk, denk je. Elke les maak je een schilderij in de stijl van de kunstenaar die in het werkboekje staat.

Je eindigt de cursus met een schilderij van een persoon in je eigen schilderstijl. Hoe ga je schilderen? Wat wil je duidelijk maken?

De cursus is van 19.00 uur tot 21.00 uur bij Wonen Plus Welzijn in De Anbouw, Dorpsstraat 610, Noord-Scharwoude.

Start: maandag 13 november, 5 wekelijkse lessen. Kosten: € 70,- te voldoen voor aanvang van de cursus. Prijs is inclusief werkboekje, bruikleen materiaal en exclusief papier.

Heb jij hier zin in? Meld je dan vóór donderdag 9 november aan bij docent Paddy Eline Hoogendam: paddyeline@gmail.com of 06-57114632
Website: www.paddyeline.nl. De cursus gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen.

Wonen Plus Welzijn: Lokaal, laagdrempelig, samen sterk voor ieders welzijn! Een welzijnsorganisatie waar men terecht kan voor diverse diensten, welzijnsadvies, cursussen en activiteiten. Adres: Dorpstraat 610, 1723 HJ, Noord-Scharwoude. Tel. 0226-318050 of mail naar langedijk@wonenpluswelzijn.nl.

De Maffe Mensen schildercursus in De Anbouw

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming

 

Geef een reactie

error: Content is protected !!