De muzikale Talenten van Kunst na Arbeid

Ze zeggen altijd dat de jonge talenten bij Kunst na Arbeid veel vrijheid krijgen om solo’s te spelen en er wordt altijd met veel aandacht naar hun ideeën geluisterd. Nu schijnen er een paar talenten bij KnA te zitten volgens Arie de Bree. Arie is daar natuurlijk heel blij mee, daarom laat hij ze hun gang gaan.

Jasper Brink is een van die talenten. Jasper is drummer bij KnA, ook heeft Jasper meegedaan in de finale van de RaboTalentenklas. Hij moest een goed finalestuk hebben en hij vond dat hij het niet kon laten om KnA te vragen om mee te spelen op zijn finalestuk. Het is niet gebruikelijk dat drummers een solo hebben daarom zijn er ook weinig solo’s voor drummers. Maar hij heeft er een gevonden.

De muzikale Talenten van Kunst na Arbeid

Jasper Brink

Dan nog een talent Marcus Talens. Marcus speelt trompet bij KnA en speelde de sterren van de hemel op het voorjaarsconcert op 23 maart jl. Marcus is een geweldige trompettist op een jonge leeftijd. Marcus gaat nog heel wat jaartjes mee op de trompet en zal nog vele mooie solo’s spelen. KnA is trots op Marcus.

En dan tot slot Niek Moeijes een 14 jarige trombonist. Er is een tekort aan trombonisten in heel Nederland. Daarom zijn de meesten al blij als ze er 2 of 3 hebben. Bij KnA hebben we er 3. Waarvan Niek er eentje is. Niek had ook een solo op het concert j.l. Deze solo wordt normaal gespeeld maar Arie en KnA wilden een keer wat anders en vroegen mij (Niek) om hem op de trombone te spelen.

Deze 3 heren die hier bovenaan staan zijn drie talenten volgens Arie de Bree. De woorden van Arie zijn altijd “Als je de jeugd niet ze gang laat gaan tijdens hun solo dan is bij de meeste meteen de motivatie er af” daarom laat hij altijd de jeugd zijn gang gaan tijdens optredens en repetities.

Ga naar de facebook pagina van Langedijkers of lees alle verhalen van Niek

De muzikale Talenten van Kunst na Arbeid

De muzikale Talenten van Kunst na Arbeid

Marcus Talens

De muzikale Talenten van Kunst na Arbeid

Niek moeijens

 

Geef een reactie

error: Content is protected !!