De zomer komt eraan de natuur gaat weer bloeien

De zomer komt eraan de natuur gaat weer bloeien

De zomer komt eraan de natuur gaat weer bloeien

Het Paasfeest is voorbij, de zomertijd is weer ingegaan en we genieten van de lange dagen. Dit is toch weer een genot voor veel mensen, want we gaan richting de zomer. Natuurlijk mopperen nog wel even over de lage temperaturen , maar daar zijn we meesters in , Gelukkig schijnt het zonnetje heerlijk en zijn er de echte “die-hards” , oh jee schrijf je dit eigenlijk wel zo, die al buiten gaan zitten in een luw hoekje van de tuin. Zon is goed voor vitamine D en zorgt voor energie.
Steeds meer mensen hebben zonnepanelen aangeschaft, om maar groene energie te kunnen te verzamelen. Het is wel even wat anders dan die mooie rode dakpannen op de huizen. Laat we geloven dat het een goede investering is en we straks niet met teveel afval zitten die op de grote bergen terecht komen. In deze consumptie maatschappij worden veel artikelen maar voor een korte periode gebruikt en dan is het al weer verouderd. Zuinig zijn op je spullen is niet nodig, want de levensduur van al onze elektronica wordt bepaald door andere factoren.
Kunnen we het nog wel allemaal bijhouden, in de toekomst komen er nog vele nieuwe snufjes techniek bij. Worden we er allemaal gelukkiger van? Het is prachtig dat er zo veel hulpmiddelen zijn, maar als het even niet werkt zitten we met de handen in het haar. Hoe moet er dan iets opgelost worden? Weten we dan nog wel of en hoe we onze fantasie kunnen gebruiken? Laat zo lang het kan je fantasie werken, dat geeft toch altijd een goed gevoel. Je kunt natuurlijk alles kant en klaar kopen of door anderen laten bedenken. Ga lekker de uitdaging aan dan zul je anderen versteld kunnen laten staan. Wat is er mooier dan een leuke verassing?
De zomer komt eraan, de natuur gaat weer bloeien en jij gaat anderen verassen met je nieuwe creativiteit.

Ga naar de facebook pagina van Langedijkers

De zomer komt eraan de natuur gaat weer bloeien De zomer komt eraan de natuur gaat weer bloeien

Met dank aan Maria Verzaal voor deze prachtige foto’s 😉

De zomer komt eraan de natuur gaat weer bloeien

Miep Fladder

één antwoord

Geef een reactie

error: Content is protected !!