Doe mee en nomineer

Beste Langedijkers,

Op 23 maart 2019 zal voor de vierde keer de Martin Neesen Prijs worden uitgereikt tijdens het Lief Langedijk Concert in de Allemanskerk. De Martin Neesen Prijs bestaat uit een geldprijs van 10.000 euro en een prachtige elk jaar nieuw ontworpen glazen bokaal.
Wie kan de prijs winnen? Doe mee en nomineer nu voor de Martin Neesen Prijs 2019!
Een Langedijker of Langedijker organisatie die betrokkenheid toont, die de Langedijker gemeenschap bindt en durft te dromen van een betere toekomst voor de mensen in Langedijk.
Maar om kans te maken moet er wel een nominatieformulier worden ingevuld. En de termijn loopt tot en met 31 december 2018. U heeft dus nog 3 dagen!
Wat moet je doen?
Iedere Langedijker mag het nominatie formulier invullen. Elk jaar opnieuw en ook eerdere winnaars kunnen opnieuw genomineerd worden. Ook organisaties die al ondersteuning hebben gekregen van St. Lief Langedijk voor een prachtig project, kunnen genomineerd worden. De Martin Neesen Prijs staat los van de aanvragen bij St. Lief Langedijk. Het is een erkenning voor de winnaar en het geldbedrag kan worden gebruikt voor een prachtig nieuw project in Langedijk.
Vul het formulier in op www.lieflangedijk.nl  Kijk onder kopje Stichting – Kopje Martin Neesen Prijs en klik dan op het nominatieformulier.
De bestuursleden van Stichting Lief Langedijk (Frits, Dick en Marieke) jureren apart alle ingevulde nominatieformulieren en daarna wordt een top 3 of 4 openbaar gemaakt. De genomineerden worden uitgenodigd voor een pitch en gesprek en daarna besluit het bestuur wie de winnaar van 2019 wordt en dit wordt dan bekendgemaakt tijdens het Lief Langedijk Concert.

Doe mee en nomineer nu voor de Martin Neesen Prijs 2019!

Geef een reactie

error: Content is protected !!