Dorpsstraat 874 Huis van de Week?

Nou ……Nee…..Nog niet, Dorpsstraat 874 is namelijk (nog) niet te koop! ūüėČ Het is zoals ze dat noemen in de filmwereld een “sneakpreview”

Een beetje zoeken naar de doelgroep¬†zonder daarbij het risico te lopen dat er onmiddellijk recensies volgen die mogelijk niet positief zijn. Vast een casus van de vernieuwde makelaarscursus, waarvan de sneakpreview sinds kort op DVD en Blu-rayDisc verkrijgbaar is. Makelaarsland word steeds slimmer en sneller, moet je maar denken. Het is gewoon een prachtig¬†huis, op √©√©n van de¬†mooiste¬†plekjes van Langedijk, waar het op zondag behoorlijk rumoerig kan zijn! ūüėČ

Hieronder wat de makelaar er over zegt! 

SNEAK PREVIEW.

Deze woning komt medio september 2016 in de verkoop.
Meldt u zich nu aan als ge√Įnteresseerde voor deze woning en ontvang als eerste de verkoopdocumentatie.

Bezichtigen van de woning is (nog) niet mogelijk. Dit betreft een vooraankondiging.
Zodra bezichtigingen mogelijk zijn, verneemt u van ons.

Deze geweldig aan doorgaand vaarwater gelegen compleet verbouwde VRIJSTAANDE WONING mag u niet ontgaan.
De niet te missen ligging naast de “Allemanskerk” zal u zeker aanspreken. Het doorgaand vaarwater, de rust, de ruimte van de woning: het is een weelde! Een heerlijke rustige plek midden in Oudkarspel, met aan de achterzijde het mooie doorgaande vis-/vaar-/zwemwater. De woning is om en nabij 1900 gebouwd en vanaf 2000 uitgebouwd, compleet verbouwd en perfect onderhouden. De woning biedt ruimte aan een gezellige woonkamer, woonkeuken en bijkeuken op de begane grond. Er zijn op de verdieping 3 (slaap)kamers en een badkamer aanwezig. Daarnaast is er een aangebouwde schuurruimte en aangrenzende atelierruimte/werk-/slaapkamer met mogelijkheden. Wij nodigen u graag uit om deze unieke kans te komen bezichtigen‚Ķ U zult zich verbazen!

We plaatsen niet alle foto’s van de Dorpsstraat 874, en verklappen niet alles, daarvoor moet je toch echt op Funda kijken. 

Nieuwsgierig Volg deze link

Dorpsstraat 874 Huis van de Week!

Over het huis van de week op Langedijkers!

Eén maal per week zetten we een huis wat te koop of te huur staat in de schijnwerper. 

Een bijzondere lokatie, uitstraling, indeling, grond, omgeving, aan het water, oprijlaan of gewoon een lief huisje voor als je jong bent en twee rechterhanden hebt. 

Starten met huisje boompje beestje!

Het kan dus alle kanten op! Er staan nogal wat huizen te koop in Langedijk!

En dan nog even dit, heb jij een tip voor het volgende ‚ÄúHuis van de week‚ÄĚ stuur dan het adres en de rede waarom dit het huis van de week moet worden, naar¬†redactie@langedijkers.nl¬†

PS. Wanneer het huis verkocht is vermelden wij dit op deze pagina en verwijderen wij deze pagina als de koop gesloten is.

Langedijkers Facebook 

Geef een reactie