Duikerdel geeft invulling aan goed voornemen.

Noord-Scharwoude: Wie op zoek is naar een goed voornemen om het nieuwe jaar sportief te beginnen hoeft niet langer te zoeken. 

Vanaf € 18,- per maand kun je met een lidmaatschap bij zwembad Duikerdel al wekelijks een training volgen. Met een Onbeperkt lidmaatschap kun je bijna dagelijks trainen en/of vrijzwemmen. 

Duikerdel geeft invulling aan goed voornemen

(Foto: Marolein Ansink fotografie)

Wie zich nu inschrijft voor een jaar lekker trainen en zwemmen krijgt het lidmaatschap over januari 2015 gratis, dus geef je snel op.

Je kunt kiezen of je één keer per week of onbeperkt wilt trainen bij de sporttrainingen die Duikerdel biedt. Elke dag worden er meerdere AquaSporttrainingen gegeven. Deze trainingen zijn zowel overdag als ‘s avonds te volgen. Er zijn trainingen in het diepe en ondiepe gedeelte, voor zowel mannen als vrouwen. AquaFitness op de Fitnesstoestellen in het water, AquaJogging, AquaMix, een kleine greep uit de verschillende mogelijkheden.

Ook voor senioren zijn er verschillende trainingen. Fifty-Fit en Aqua-Vitaal voor mensen van 50 jaar en ouder die verantwoord willen trainen. In een paar groepen ligt de leeftijd zelfs tussen de 70 en 90 jaar. Dat is het voordeel van water. Je kunt je er vrij in bewegen.

Zo zijn er ook groepen waar mensen met een lichamelijke beperking trainen zoals Reuma-, Bechterew- en Hartpatiënten. Dit zijn de trainingen Aangepast zwemmen. Mensen hebben er duidelijk baat bij. Ze gaan minder snel achteruit en krijgen zelfs een betere conditie. Op de donderdag en vrijdag wordt het water ook warmer gemaakt, speciaal voor deze doelgroep.

Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op www.duikerdel.nl of bellen naar 0226-312166.

Duikerdel geeft invulling aan goed voornemen

SSL

Langedijkers Facebook

Geef een reactie

error: Content is protected !!