Een beter milieu begint bij ons eigen zwembad de Bever!

Sint Pancras: Waar gaat dit nu weer over zullen jullie denken? Maar mooier kan het bijna niet. Iedereen heeft namelijk wel afval wat gerecycled kan worden. Hiervoor moeten jullie op dit moment echter “moeite” doen om het in de juiste milieuvriendelijke afvalbak te krijgen.

Jullie rijden allemaal wel een of meerdere keren per week naar of langs ons zwembad de Bever. En ons zwembad heeft zich aangemeld bij het ECOsupporter concept. Er staan 3 containers bij ons binnen de hekken: één container voor verpakt frituurvet, één container voor textiel in (plastic)zakken en één container voor elektrische apparaten.

Op het oog zaken die helemaal niets met elkaar te maken hebben. Maar het concept ECOsupporter zorgt er juist voor dat we door deze 3 ingrediënten te combineren met zijn allen het zwembad financieel kunnen ondersteunen, zonder dat het ons zelf iets kost! Sterker nog, we komen zelfs makkelijker van ons recyclebaar afval af.

Help het zwembad

Het concept is heel eenvoudig. Als jullie thuis, op het werk, bij familie, bij de buren, enz., afval hebben wat bij deze groepen hoort dan neem je dat mee als je naar ons zwembad komt en gooit het in de betreffende bak. De containers worden regelmatig gewisseld en  het daarbij behorende bedrag wordt dan overgemaakt naar ons zwembad. Termen als; win-win-win, kind kan de was doen of 1+1=3 zijn hierop dus echt van toepassing.

Onze oproep aan jullie is dan ook om aan dit initiatief mee te doen en op deze  manier het zwembad te ondersteunen en daarbij ook nog het milieu een handje te helpen. Op deze manier genereren we groen geld voor het zwembad!!

Zie ook: www.ecosupporter.nl

Een beter milieu begint bij ons eigen zwembad de Bever

Langedijkers Facebook

Een beter milieu begint bij ons eigen zwembad de Bever

Geef een reactie

error: Content is protected !!