Een niet alledaagse uitdaging en twijfel

Ik vraag me echt af of ik het moet doen, allebei. Ik twijfel, zal ik wel gaan schrijven voor de langedijker pagina, heb ik wat zinnigs te delen. Om over dat “andere” nog maar te zwijgen.

Want dat wordt zwaar, de weg er naar toe is al lastig. Ik weet niet of ik het haal, wat een afgang als het niet lukt…

Twijfel, twijfel, twijfel…

Schrijven nog nooit gedaan, tenminste niet meer dan de meeste van ons. Verder dan een boodschappenbriefje, kerstkaart (en dat maar 1 keer per jaar) kom ik niet. Misschien kan ik het schrijven met dat “andere” combineren?

Wat dat andere dan is?

Tja…als ik dat nu zwart op wit zet, kan ik echt niet meer terug. Aan de andere kant wil ik dat ook eigenlijk niet. Oké dan, ik ga de beddenrace lopen. Is dat nou alles hoor ik verzuchten. Maar het is een belachelijk idee voor iemand die nooit echt gesport heeft, nooit heeft hardgelopen en er eigenlijk niet op gebouwd is. Tenminste tot afgelopen jaar dan…tzt horen jullie wel hoe het zo gekomen is.

De komende maanden ( 7 maanden of  28 weken of  198 dagen) ga ik jullie verblijden of vervelen met mijn “highway to the langedijker beddenrace”.

Tips en trucs zijn natuurlijk van harte welkom 🙂 En mochten jullie iemand achter een bed zien hardlopen met een vertwijfelde uitdrukking op het gezicht, dan ben ik dat vast en zeker…

Nancy x 

Vind Langedijkers leuk op facebook

Een niet alledaagse uitdaging en twijfel

Een niet alledaagse uitdaging en twijfel

Want dat wordt zwaar, de weg er naar toe is al lastig. Ik weet niet of ik het haal

Een niet alledaagse uitdaging en twijfel

Een beddenrace is een evenement waarbij twee deelnemers met een ’bed’ op wielen een parcours afleggen. Één deelnemer ligt op het ’bed’ en stuurt, de ander duwt het bed voort. Zij wisselen elkaar om de tijd af. Tijdens de Langedijker Beddenrace lopen de deelnemers een parcours van 1720 meter gedurende 2,5 uur. Dit is de zwaarste en grootste beddenrace van Nederland.

6 reacties

 1. Dave Hildebrand

  Ik zou ook wel aan die race mee willen doen, maar ik denk dat ik niemand zal vinden die de hele race zou willen lopen waarbij ik heerlijk in dat bed blijf liggen 😉

  Go for it !

  Beantwoorden
 2. Miep Fladder

  De eerste stap heb je gezet . Nu zul je alleen nog maar meer willen . Het komt zeker goed met je verhalen en de uitdaging met het bed , daar moet je gewoon in geloven dan komt het helemaal goed . Succes !!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

error: Content is protected !!