Foto’s kopen.

Langedijkers op de foto

Ongeveer een jaar of tien maken wij foto’s van evenementen in Langedijk en delen dit graag met iedereen die in Langedijk woont. Dit hebben wij altijd belangeloos gedaan en dat blijven wij ook doen, tenminste op Facebook en de website van Langedijkers.nl. Het formaat van deze foto’s zijn een stuk kleiner dan het origineel, omdat dat nu eenmaal wat sneller gaat en alle gedeelde foto’s zijn voorzien van een watermerk (© Langedijkers.nl)

Nu heb je voor je profielfoto of omslagfoto ruim voldoende aan het formaat wat wij op de social media delen, dat vinden wij leuk en je laat natuurlijk © Langedijkers.nl staan. Daar zijn we trots op!

Des al niet te min krijgen wij regelmatig de vraag of er foto’s kunnen worden nabesteld! Dit is enorm veel werk. Vandaar dat wij middels dit systeem de foto’s verkopen. Je kunt op je gemak de foto’s bekijken en nabestellen in diverse lay outs. Van uitstekende kwaliteit en binnen no-time in de bus. Het goedkoopste is natuurlijk de download voor € 0,50 en verder is het ook mogelijk een foto op diverse voorwerpen te laten printen. 

Enkele voorbeelden zijn;

Foto’s – diverse maten voor ieder wat wils

Combi- vellen – Meerdere foto’s op fotopapier

Wanddecoratie –  Op Canvas, tuinposter, plexiglas en vurenhout.

Luxe wanddecoratie – Laminaat, acrylaar en aluminium.

Decoratie – Acryl fotoblok of ingelijste foto

Fotocadeau’s – Mok, Muismat, Kussensloop, Sleutelhanger, Teddybeer, broodtrommel, telefooncase, portemonnee, puzzel, Bureaublok, gymtas, onderzetters, placemat, zonnescherm en een hondenriem

Kleding – T-shirt of BBQ-schort

Keuze genoeg dachten wij!

Met vriendelijke groet

Aloys & Karin Koenen

P.S. Vooralsnog zal de hele opbrengst opgaan aan Foto & Film apparatuur en gemaakte onkosten.

Foto's kopen

Foto’s kopen Langedijkers

Langedijkers Facebook
Geef een reactie

error: Content is protected !!