Zwembad het Baafje 45 jaar

Geslaagd jubileum feest

Heiloo – Zaterdag 20 juni jl. is het jubileum van Zwembad het Baafje gevierd. Al 45 jaar lang een trouw middelpunt in de gemeente Heiloo. Een dag bomvol activiteiten en spellen waar de aanwezigen veel plezier aan beleefden.

Activiteiten:

Activiteiten als Bubble-voetbal, de Aqua Bubble, waarmee in een bal over het water wordt gelopen en de speurtocht waren zeer in trek. Ook het schminken, waarbij menig kind in een tijger of konijn veranderde verhoogde de pret.

Kleurwedstrijd:

Voor het vieren van de verjaardag van Zwembad het Baafje, was een kleurwedstrijd uitgeschreven, waarbij een gezinsabonnement voor 2016 te winnen was. Sofie, 11 jaar, ging met deze hoofprijs naar huis. Sofie komt uit een geweldig gezin met 7 personen en het zwembad is er zeker van, dat dit gezinsabonnement op de goede plaats terecht is gekomen.

Naast Sofie, wonnen Yinte (3 jaar) en Jet (9 jaar) een zomerse prijs, waarmee ze de zomer goed kunnen beginnen. Cenk ging als winnaar van de speurtocht met de prijs naar huis.

Geslaagd jubileum feest

Geslaagd jubileum feest

Onthulling

Op deze feestelijke dag konden de “vrienden van het Baafje”, zeker niet ontbreken, zij hebben er toch mede voor gezorgd dat het bad zijn bestaansrecht houdt. Zij onthulden de prachtige vogelnestschommel, die op het terrein van het zwembad geplaatst is. Menig kind zal hier veel plezier aan beleven. Om veilig te kunnen spelen heeft wethouder Opdam, namens de gemeente Heiloo, aangeboden dat er een veilige ondergrond onder het speeltoestel geplaatst wordt.

Geslaagd jubileum feest

Langedijkers Facebook

Geef een reactie