Ghassan Elmasri en Denys Bremmers Kampioen

Bij het witte, gele en oranje banden toernooi in Heiloo hebben Ghassan Elmasri en Denys Bremmers van Judoschool EBI-Sports uit Tuitjenhorn en Langedijk de 1e prijs behaald. Het was een groot jeugdtoernooi en er stonden deze dag ruim 200 kinderen verdeeld over 4 blokken op de mat waarvan 14 judoka’s van EBI-Sports. Coach Robin had in de ochtend 9 en in de middag had Frank er 5 onder z’n hoede.
Ghassan judoode haalde 4 overwinningen en Denys 3 overwinningen en werden beide Kampioen in hun klasse.
Nikki Trousselot, Stijn Blom, Shakena Djasimin, Rayer van Duin en de gebroeders Thijmen en Bjorn Snip werden 2e. Sien Ligthart werd met 2 overwinningen 3e en vandaag haalde Bas Nagelhout, Kate van Duin, Sem Sikking, Tygo Korver, Miqel Jak net niet het podium en werden 4e.
Bij de regiocompetitie moest het jeugdteam van EBI-Sports judoën in Anna Paulowna in de finale ronde van deze zaterdagcompetitie.
Het team had het hele seizoen nog niet verloren en dat lukte ook bij de laatste ronde van het seizoen en zo behield het team de ongeslagen status. De uitslagen van deze ronde waren 18-2 tegen de Uitkomst en 12-8 tegen Julianadorp. Het team bestond vandaag uit: Daniel Groot, Lucas Goselink, Nikki Trousselot, Ghassan Elmasri, Sem Sikking, Rayer van Duin, Stijn Rempt, Denys Bremmers, Bart van Duin, Chris Pankras. Thijmen Snip die eerder in het seizoen nog meedeed in het team hielp vandaag met de coaching. Ook de judoka’s Dean Schelvis, Nova Klaver, Stijn Blom, Miqel Jak, Ties Kruijer, Rens Pronk hebben meegedragen aan het 4e Kampioenschap in de regiocompetitie.
 
Voor meer informatie over Judoschool EBI-Sports kijk op de website www.ebisports.nl of bel met 0651807361.

Deze diashow vereist JavaScript.

Ghassan Elmasri en Denys Bremmers Kampioen

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

Geef een reactie

error: Content is protected !!