Harpie hondenuitlaatdienst Stopt

Harpie, zoals we hem allemaal kennen, oftewel Ben Harpenau stopt na 19 prachtige jaren met zijn diensten voor onze vriendelijke viervoeters. 

Sinds Ben in september 1996 zijn uitlaatservice Harpie voor honden begon, zag men hem regelmatig bij het Obdammermeer, Geestmerambacht of het Heerhugowaardsebos. Altijd in gezelschap van een roedel honden. Een leider / gids voor zijn grote vrienden. 

Een prachtig hoofdstuk uit het leven van Ben Harpenau sluit. 

In ernstige maten heeft de ziekte “ Syndroom van Hunter” het lichaam van Ben gesloopt. Het ademen gaat slecht, botten doen zeer, een dagelijkse chronische vermoeidheid heeft Ben doen besluiten om zijn passie los te laten. Opgeven is niet het woord! De laatste jaren ging het al moeizaam! Doorgaan! Ondanks alles genoot hij van de altijd trouwe vrienden om hem heen. Trouw door dik en dun op het dagelijkse rondje! 

Helaas werden de rondjes met zijn vrienden steeds kleiner, waardoor uiteindelijk dit  besluit gekomen is, loslaten wat je 19 jaar met liefde hebt gedaan. 

Alles wordt nu anders, maar de herinneringen blijven.

Wie Ben een beetje kent, kent ook zijn slogan “Blijven lachuuu!” Ondanks alles!

Harpie hondenuitlaatdienst Stopt

 

Vele van je vrienden die je zijn voor gegaan

Wisten tot op hun laatste dag

Dat je moet genieten van het leven

Ze weten als vanzelf hoeveel jij om hun gaf

Vandaag is niet leuk, een moment

Je kent ze allemaal bij naam

Zij weten hoe je bent!

Loslaten, Laten gaan,

Veruit, het moeilijkste uit ons bestaan

Vrienden waar je 19 jaar mee hebt gestoeid,

Weten dat je nog lang niet bent uitgebloeid

Een les van deze vrienden, 

zolang het leven strekt

Er is altijd wel iets leuks, 

wat de aandacht trekt

Dromen Ben Harpenau

Harpie hondenuitlaatdienst Stopt

Harpie hondenuitlaatdienst Stopt Harpie hondenuitlaatdienst Stopt Harpie hondenuitlaatdienst Stopt

Het Hunter..”wie??”. Het Hunter syndroom “wat??”

Het Huntersyndroom, een ernstige, zeer zeldzame stofwisselingsziekte. Alleen jongens erven het defecte gen, meisjes zijn voor 50% draagsters. Kinderen worden in vele gevallen niet ouder dan 20 jaar en dan nog dankzij een therapie. Het is een zeer zeldzame ziekte. De stichting, waar ik voorzitter van ben, omdat ik zelf ook dit syndroom heb, alleen in een zeer milde vorm, probeert deze ziekte uit de anonimiteit te halen waardoor kindertjes sneller gediagnosticeerd worden en geholpen kunnen worden. Het is voor de ouders een slopende, onzekere, medische ziekte. Wij proberen de lach te brengen en hun ff uit die wereld te halen door het organiseren van vele projecten waaronder dag van de bezieling. Daar is natuurlijk geld voor nodig…U mag, maar niets moet, de stichting ondersteunen…afijn door dit te lezen ondersteunt U het al…het syndroom is nu bij U bekend. Verder schenk ik U een lach, veel plezier met het kijken van samen, voor elkaar.

Ben Harpenau

Leest u vooral meer op de website van het stichting Hunter Syndroom en haal het Syndroom van Hunter uit de anonimiteit, voor deze keer willen wij geen geld, nogmaals U mag, maar niets moet, maar in ieder geval is aandacht voor deze zeldzame ziekte de hoofdzaak.

Wij danken iedereen die dit bericht deelt en een “leuk” begrijpen wij als onvoorwaardelijke steun, een steun aan de stichting Hunter en Ben Harpenau!

Geef een reactie

error: Content is protected !!