Hebt u spullen die aan een kleine reparatie toe zijn of wilt u zelf uw reparatiekennis opschroeven, kom dan langs. Naast elektronische apparatuur zoals computers kunt u langs komen voor eenvoudige kledingreparaties. Ook  alles met een stekker is welkom! In mei zijn we de 9e in de Sociale winkel en de 23ste in het Behouden Huis.

Ervaren reparateurs zullen de reparatie samen met u verrichten, zodat u een soortgelijke reparatie (in het vervolg) zelf zult kunnen uitvoeren. Het op peil brengen van de grotendeels vergeten reparatiekennis is namelijk ook een doel ven het landelijke initiatief Repair Café.

Het Repair Café richt zich op een breed publiek. Jong,oud, arm of rijk; bij ons staat voor iedereen de deur open. Met nadruk ook voor mensen die ons willen helpen.

Elke 2e en 4e woensdag is er repair café in Langedijk. Eerst van 14:00-16:00 in de Sociale winkel in WC Broeker Veiling. De vierde woensdag van de maand in het Behouden Huis te Oudkarspel telkens van 14:00 tot 16:00. We vieren vakantie in de maanden juni, juli en augustus.

Hebt u spullen die aan een kleine reparatie toe zijn?

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Geef een reactie