Heel Sint Pancras Bakt tijdens de Zwemvierdaagse

Sint Pancras: In buitenzwembad de Bever wordt van maandag 26 juni tot en met vrijdag 30 juni de jaarlijkse zwemvierdaagse weer gezwommen. In deze week is er 5 dagen de gelegenheid om vier keer een mooie afstand te komen zwemmen om een felbegeerde medaille in ontvangst te nemen.

Tijdens de vrije zwem uren kunnen de deelnemers terecht om 10 of 20 banen te zwemmen. Er zullen de hele week, tussen 15 en 17 uur en tussen 19 en 20 uur vrijwillige tellers aanwezig zijn om de banen te tellen.

Na het zwemmen is er voor iedere deelnemer iets lekkers en kan er meegedaan worden aan een leuk spel. Als alle banen gezwommen zijn, kan de deelnemer een medaille in ontvangst nemen. Naast de zwemvierdaagse kan er natuurlijk ook gewoon vrij gezwommen worden. Iedereen met een A-diploma kan meedoen.

Dit jaar kan Unicef gesteund worden door het zoeken van sponsoren die de gezwommen banen belonen voor het goede doel. Wie het meeste sponsorgeld ophaalt wint een mooie prijs! Opgeven kan bij de kassa.

Heel Sint Pancras Bakt!

Na het grote succes van vorig jaar wordt dit jaar op woensdag 28 juni tijdens de Zwemvierdaagse Heel Sint Pancras Bakt georganiseerd in het buitenbad.

Deelnemers bakken thuis iets lekkers en kunnen het tussen 14.00 en 15.30 uur inleveren. Er mag van alles gemaakt worden, koekjes, taart, cake, noem maar op. Om half 4 worden de creaties beoordeeld door een vakjury met onder andere iemand van Bakker Beerse. De winnaar krijgt een leuke prijs.

Na de beoordeling is er een kans om, tegen betaling, de lekkernijen te proeven en is er een heerlijk kopje koffie of thee.

Wie mee wil doen en een taart of ander baksel wil laten beoordelen kan zich opgeven bij de kassa. We maken er een gezellige middag met heel veel lekkers van.

Heel Sint Pancras Bakt tijdens de Zwemvierdaagse

Langedijkers Facebook

Meer Cultuur

Geef een reactie

error: Content is protected !!