Het pakhuis van Sinterklaas wordt al druk bezocht!

Het pakhuis van Sinterklaas bij Museum BroekerVeiling wordt al druk bezocht door nieuwsgierig kinderen. Kom jij ook langs om onder begeleiding van de Pieten een heus Pietendiploma te behalen? Dat zouden de ze erg gezellig vinden! Tot en met zondag 3 december ben jij welkom in het pakhuis van Sinterklaas.

Warm je spieren maar snel op, trek een (pieten)pakje aan waarin je je goed kan bewegen en kom trainen in het Pakhuis van Sinterklaas. Samen met de Pieten klim je op de daken in de lighallen, vaar je met de pakjesboot, gooi je pakjes in de schoorsteen en nog veel meer! Heb jij alle opdrachten goed volbracht? Dan krijg jij heus Pietendiploma!

Openingstijden

Het pakhuis van Sinterklaas is tot en met zondag 3 december op de woensdag van 13.00 tot 17.00 uur en de zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur open.

Doordat Sinterklaas intrek heeft genomen in het pakhuis is er geen ruimte voor ons reguliere museumprogramma. Vanaf 6 december kan jij weer langskomen om te varen en veilen!

Kijk voor alle informatie op broekerveiling.nl/evenementen.

Authentieke doorvaarveiling Museum BroekerVeiling

Het pakhuis van Sinterklaas wordt al druk bezocht!

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk – Evenementen Alkmaar – Evenementen Bergen – Evenementen Heerhugowaard – Evenementen Schagen

Geef een reactie

error: Content is protected !!