Hogere Dangraden bij Judoschool EBI-Sports behaald

Afgelopen zaterdagavond werden in Beverwijk de Dan examens judo georganiseerd.
Als je de bruine band hebt behaald op je judoclub mag je na 1 jaar op voor je zwarte band. Dan moet je een technisch examen laten zien bij de Judobond. Dat houdt in worpen en grondtechnieken en kata, tenzij je je 100 wedstrijdpunten hebt behaald.
Stan Pouw, oud jeugdjudoka van EBI-Sports kwam na de zomervakantie weer terug op het oude honk met de vraag of wij hem wilde begeleiden om de zwarte band te halen naast zijn wedstrijd judo carrière bij Kenamju in Haarlem. Hij nam ook zijn trainingsmaatje, Samir van Stade uit Haarlem mee naar Langedijk om samen te gaan trainen voor de zwarte band. En dat werd zaterdag, na een heel mooi examen van beide judoka’s waarbij Stan de hoogste cijfers van de dag kreeg, beloond met de zwarte band.
Ook moest Robin Versteegh, trainer bij EBI-Sports, examen doen maar dan voor zijn 2e zwarte band. Hij moest deze dag 2 kata’s laten zien en de worpen en grondtechnieken. Na extra trainingsuren bij Hajime in Alkmaar en Eric Bos in Grootebroek werd hij na een mooie demonstratie door de 3 koppige jury beloond met mooie cijfers is hij nu 2e Dan houder.
Op de zondag ging het jeugdteam voor de WFJC naar Randers in Broek op Langedijk en daar werd het 3x de score van 10-8 en helaas deze keer maar 1x in het voordeel van EBI-Sports. Met nog 1 wedstrijdronde te gaan is het mega spannend in de 1e klasse en vallen alle beslissing in maart bij de finale ronde.
Het team bestond deze keer uit: Nova Klaver, Dean Schelvis, Huub van Oppen, Sem Sikking, Stijn Rempt, Rens Pronk, Denys Bremmers en Bart van Duin.
 
Voor meer informatie over de Judolessen of Bootcamp bij EBI-Sports in Langedijk of Tuitjenhorn kun je bellen met Hoofdtrainer Frank op 0651807361

Deze diashow vereist JavaScript.

Hogere Dangraden bij Judoschool EBI-Sports behaald

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

Geef een reactie

error: Content is protected !!