Je weet maar nooit waar de mensen van af willen.

Het was vandaag een heerlijke zondag, we hadden niks en geen verplichtingen dus nergens naar toe we waren gewoon de hele dag vrij en wat doe je dan, je gaat dan wat zoeken om toch maar een beetje de tijd door te komen, wandelen doen we zo wie zo al omdat we een hond hebben dus we hielden nog wat tijd over en als je vrij bent wil je dit goed besteden. We zijn naar de rommeltjesmarkt geweest in de sporthal Geestmerambacht, lekker dicht in de buurt en Je weet maar nooit waar de mensen van af willen! Entree 2 euro per persoon en tot en met 12 jaar gratis. En het was weer volle bak! Wat een Gezelligheid! En wat een spulletjes hebben die verkopers meegesleept om er een paar te noemen gereedschap sets, boormachines, zagen, jassen, schilderijen, heel veel speelgoed, schoenen, ringen, halskettingen, gitaren, ansichtkaarten, poppen, boeken, strips, en dan alles nagelnieuw of in ieder geval nooit gebruikt zeiden ze.

Nu kopen wij alleen nog dingen die we of heel leuk of gewoon nodig hebben. Zo zagen we uit de verte een Pinokkio staan iets wat wij verzamelen, dus wij erop af, zit er potverdorie weer een CD rek aan vast. Het ding nog opgepakt om te kijken of je het rek er af kan slopen, maar nee het was een aan één stuk gegoten plastic en echte Pinokkio’s zijn van hout dus dat ging ‘m niet worden. Alsof je de verkoper op zijn ziel trapt, zo keek hij tenminste! Verder en je raakt gefocust op de wat kleinere dingen die op de kraampjes liggen. Zo zag ik een schaal vol van die lip-sticks liggen en zei tegen mijn dochter is dat niet wat voor jou zo’n tweede hands Lip-stick? Gatver! De Gatver pap! en ik kreeg een enorme duw in me rug met als bedoeling om toch maar weer snel door te lopen. Oké volgende pad in, want er staan er nog al wat, wat al die mensen hebben meegesleept. Een boormachine en je pakt ‘m op en bekijkt het apparaat. En een klein mannetje achter de kraam begint gelijk tegen je te praten. Ja meneertje, één van de beste boormachines ooit gemaakt! En dan ga je denken MENEERTJE, ik ben geen kabouter ik ben twee keer zo groot als jij, maar je blijft aardig en zegt het ziet eruit alsof ze het hele Mayersloot er mee gebouwd hebben. Daar is ie toe in staat Meneertje! en dat was een beetje de druppel het ging me niet meer om die boormachine maar om het MENEERTJE! Sleep ‘m maar weer lekker mee naar huis straks, dat apparaat kom je hier niet kwijt dwerg!

En daar waren we alweer bij de uitgang, helemaal niks gekocht, maar toch uitstekend vermaakt en de volgende keer kan er zomaar weer wat leuks liggen, je weet maar nooit waar de mensen van af willen!

Ga naar Langedijkers Facebook

Je weet maar nooit waar de mensen van af willen

Je weet maar nooit waar de mensen van af willen

Je weet maar nooit waar de mensen van af willen

Geef een reactie

error: Content is protected !!