JUDO examens EBI-Sports
Afgelopen zondag zijn bij Judoschool EBI-Sports uit Langedijk/Tuitjenhorn de band examens gehouden.

Na het hele seizoen flink te hebben getraind mochten de oudere jeugd judoka’s van EBI-Sports het examen voor een 2 koppige examencommissie laten zien.

Het examen bestaat altijd uit een aantal staande en een aantal grondtechnieken. Hoe hoger de band hoe meer en beter je het moet kunnen laten zien met je judopartner.

Voor de oranje band is Kas Bekker geslaagd. Damian Schenk en Thijmen Snip voor de groene band. Thomas v/d Weide en Sten van Uitert deden succesvol examen voor de blauwe band. En Bryan v/d Berg en Chris Jonker moesten voor de bruine band een uitgebreider examen laten zien met 3 series Nage No Kata (zie foto 1) en lieten dat voldoende zien om vanaf nu de laatste band voor de zwarte te mogen dragen.

De examinatoren van deze dag waren; Frank Scholtes, Ekon Hartog en Robert Pouw.

Er wordt nog 2 weken getraind en dan is het voor de judolessen zomerstop. Na de zomer gaan we lekker weer aan de slag en kunnen nieuwe leden zich nu alvast aanmelden voor het nieuwe seizoen. Als je je nu aanmeld kun je de eerste maand gratis judoën bij EBI-Sports.

Kijk voor meer informatie op www.ebisports.nl of bel met Hoofdtrainer Frank, 0651807361.

vlnr; Damian Schenk, Chris Jonker, Sten van Uitert, Bryan vd Berg, Thomas vd Weide, Robert Pouw( staat achter Thomas), Thijmen Snip, Ekon Hartog, Kas Bekker en Frank Scholtes

JUDO examens EBI-Sports

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

Geef een reactie

error: Content is protected !!