JUDOSCHOOL EBI-SPORTS

Zaterdagmiddag moest het Regioteam van EBI-Sports olv coach Robert Pouw judoën in Hippolytushoef en ging daar met 4x winst vandaan.

Het team gesponsort door Summica bestond deze keer uit: Rayer van Duin, Ties Kruijer, Finn Milhous, Bran Blokker, Wout Rootjes, Sylvan Meurs, Yara Hocque, Quando Nijenhuis en Owen Smit.

‘S avonds moest het senioren team aantreden bij dorpsgenoot Yamaguchi in BOL. Helaas hadden we maar 4 ipv 7 judoka’s in ons team. Ze knokte voor wat ze waard waren en de 1e wedstrijd werd precies gelijk, 6-6, gespeeld, de 2e wedstrijd ging met 10-4 verloren en de laatste wedstrijd was erg spannend en werd  helaas 8-6.

De mannen, Mats Timmerman, Noman Kortwijk, Paul v/d Welle en Gerben van den Berg hadden iig alles gegeven en pakken we de volgende ronde thuis meer punten.

Zondag startte de dag om 10uur bij de DEEN Supermarkt in Zuid-Scharwoude met onze judoka’s om muntjes voor de Sponsoractie te verzamelen.

De buis van EBI-Sports liep nog een beetje achter met de andere verenigingen maar door de hulp van: Kevin, Sem, Dinand, Jean Paul, Koen, Sil, Cass, Ruben, Matthijs, Luca, Wesley, Quando, Iris en Jan zijn we weer aardig wat gestegen.

Ook op zondag werd er olv coach Robin Versteegh weer veel eremetaal behaald op het toernooi in Leimuiden. Bart van Duin, Rosanne Veldboer en Sten van Uitert werden Kampioen en Ties Molenaar werd 2e en Floor Rootjes werd 4e.

Voor meer informatie over onze Judoschool of de Bootcamp Trainingen op het Geestmerambacht check de website www.ebisports.nl of bel met Hoofdtrainer Frank 0651807361.

JUDOSCHOOL EBI-SPORTS

Langedijkers Facebook

Geef een reactie

error: Content is protected !!