Kerkmeerweg 22 Huis van de Week

Het zou toch leuk zijn als hier weer een jonge enthousiaste agrariër de kans krijgt om zijn ideeën en vooral liefhebberijen op te starten. Dit huis van de Week heeft in het vigerende bestemmingsplan een agrarische bestemming met een bouwblok. (Vigerend is een ambtelijk woord voor geldend of van kracht zijn.) Maar……….. de gemeente Langedijk is bezig met vernieuwen van het bestemmingsplan Landelijk Gebied voor het gehele buitengebied. Indien je het object in afwijking van de bestemming gaat gebruiken, dient een bestemmingswijziging aangevraagd te worden.  Dus heb je nieuwe ideeën, dan wordt dat dus regelmatig op de tractor naar het gemeente huis, en dat is te doen qua afstand! 😉 Trouwens, vreemd dat er niet bijstaat “Wonen en werken in een rustieke omgeving!” 🙂

Hieronder wat de makelaar er over zegt! 

Vrijstaand landhuis de “Boshoeve”, een prima object met goede opstallen. Prachtig gelegen in de polder nabij goede uitvalswegen. Aan vrijwel alle kanten vrij uitzicht over de landerijen. Ideaal voor het houden van paarden, kleinvee, bedrijf aan huis of agrarisch ondernemer als tweede vestiging.
Woonhuis met meerdere stallen en schuren met veel opslagruimte en ruime erfverhardingen. Goed onderhouden op vrij gelegen erf en ondergrond ter grootte van circa 6.100 m2. Optioneel is meer grond beschikbaar.

Woonhuis
De woning is gebouwd in 1977 en is in 1996 ingrijpend gewijzigd en uitgebreid. Dit heeft tot gevolg een heerlijk leefbare, lichte woning met ruime woonkamer en open keuken, hal en bijkeuken en slaapkamer met eigen badkamer met ligbad, douche.
De verdieping is in 1996 gewijzigd in drie geriefelijke slaapkamers, hobbyruimte en bergruimte met C.V.-kast.
De woning is gebouwd van gemetselde gevels, het dak is gedekt met betonnen sneldekpannen. Verder is de woning voorzien van isolerende beglazing en wordt centraal verwarmd op Itho C.V. ketel uit 2010.
De vloer op de begane grond is een systeemvloer. De verdieping heeft een houten vloer. Riolering vindt plaats via een septictank. De inhoud van de woning bedraagt 680,50 m3. De woonoppervlakte 180 m2.

Extra land
Optioneel is meer grond beschikbaar. Indien een oppervlakte grond wordt gekocht die afwijkt van de huidige kadastrale grenzen zullen de nieuwe kadastrale grenzen voor de juridische levering vastgesteld te worden en door het kadaster zal vooraf een uitmeting plaatsvinden.

 

Kerkmeerweg 22 Huis van de Week

We plaatsen niet alle foto’s van de Kerkmeerweg 22, en verklappen niet alles, daarvoor moet je toch echt op Funda kijken. 

Nieuwsgierig Volg deze link

Over het huis van de week op Langedijkers!

Eén maal per week zetten we een huis wat te koop of te huur staat in de schijnwerper. 

Een bijzondere lokatie, uitstraling, indeling, grond, omgeving, aan het water, oprijlaan of gewoon een lief huisje voor als je jong bent en twee rechterhanden hebt. 

Starten met huisje boompje beestje!

Het kan dus alle kanten op! Er staan nogal wat huizen te koop in Langedijk!

En dan nog even dit, heb jij een tip voor het volgende “Huis van de week” stuur dan het adres en de rede waarom dit het huis van de week moet worden, naar redactie@langedijkers.nl 

PS. Wanneer het huis verkocht is vermelden wij dit op deze pagina en verwijderen wij deze pagina als de koop gesloten is.

Langedijkers Facebook 

Geef een reactie