Langedijker Vrachtwagentour Geweldig

Langedijker Vrachtwagentour GeweldigDe laatste instructies worden gegeven in de loods bij Kuiper Transport en ik kom binnen wandelen en zie gelijk een paar bekenden, daar staat gewoon iemand zonder microfoon op een stapel pallets uitleg te geven, en iedereen luistert naar wie er allemaal meedoet, benoemt de talloze sponsoren, wat wel en niet mag, een paar regeltjes waar we met z’n allen op moeten letten en belangrijk, waar de toiletten zijn, dat een motorclub het verkeer regelt samen met de politie! Iemand die zowel verbaal als non-verbaal geweldig kan uitleggen! Dat was al leuk om te zien en te horen!

Naar buiten waar het allemaal gaat gebeuren. Regen en nog eens regen! Dit valt in het niet als de 200 vrachtwagens hun motoren starten! Geweldig! Ik begin te rekenen met mijn beetje kennis van vrachtwagens! Daar staan 200 vrachtwagens met gemiddeld 500 pk, bij elkaar zo’n 100.000 pk wat om je heen staat te pruttelen, de zwaailampen en lichten aan! Kippenvel! Dit valt niet uit te leggen, daar moet je bij zijn! Een bijzonder gevoel wat je maar zelden meemaakt! En daar gaan ze, één voor één beginnen ze te rijden. Langedijker Vrachtwagentour GeweldigAllemaal gevuld met passagiers waarvan je weet dat dit voor hen toch de geweldigste dag van het jaar moet zijn. Blije gezichten en af en toe één die alle indrukken van dit evenement tot zich neemt, maar je weet dat ze onwijs genieten! Daar doen ze het voor, al die chauffeurs!

Ondertussen ben ik diverse malen uitgenodigd om mee te gaan met de rit en steeds hou ik de boot af, om een paar redenen! Achteraf als ik thuis zit en de foto’s bekijk denk ik ” Jongen,  je had gewoon mee moeten gaan!” Wat had dat leuk geweest en dan niet om de foto’s, maar gewoon het gevoel weer even terug, even lekker op de vrachtwagen en koning van de weg met een uitzicht op Neerlands wegen en daar ver voorbij! Volgend jaar misschien, denk ik dan! Voor nu heb ik een geweldige indruk van dit alles en daar moeten ze gewoon mee doorgaan tot ooit! Dus nooit stoppen! Wat een geweldig evenement De Langedijker Vrachtwagentour! En dat allemaal belangeloos!

Langedijker Vrachtwagentour Geweldig

Ga naar de facebook pagina van Langedijkers


Let op!! De foto’s staan op picasa, dus niet openbaar!, je moet deze link hebben om de foto’s te kunnen zien! Kopieer de foto’s waar je op staat en gebruik ze voor je album of persoonlijke facebook. Dat mag allemaal!

Wij vinden het echter niet goed dat deze foto’s voor publicatie worden gebruikt ! Dus kranten, websites of andere nieuws media! Vraag hiervoor toestemming!

Langedijker Vrachtwagentour 2013

 

Langedijker Vrachtwagentour Geweldig

2 reacties

  1. gitta kwant

    Aloys, ik had precies hetzelfde! Wilde instappen met mijn broer die mee mocht rijden! Wat geweldig he al die auto, s en mijn broer had onwijs genoten! Volgend jaar samen mee???

    Beantwoorden

Geef een reactie

error: Content is protected !!