Letterdieren

Yvonne de Waal uit Zuid-Scharwoude en Brigitte Laven hebben samen een boek geschreven. Zaterdag gepresenteerd in de Sociale Winkel.

De vriendinnen kwamen terecht bij uitgever Susanna Florie uit Schagen. Susanna is eigenaar van uitgeverij Leessst en geeft Letterdieren uit. Robin Florie uit Schagen maakte de prachtige illustraties bij het boek.

Het boek maakt de lezer kennis met de dieren uit het Letterdierenrijk, van A tot en met Z. Ontmoet Glen de giraffe, hij woont in het Groene woud en bespreekt allerlei zaken met Barry de Beagle. Glen vraagt Barry om langs te komen, want hij heeft een geheim en weet niet hoe hij dat moet aanpakken. En beleef de doldwaze avonturen van cobra Calvin. In een blauwe cabrio racet hij over de Ceintuurbaan.

Het boek is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar maar ook als voorleesboek voor de kleintjes, mensen die opnieuw moeten leren lezen, mensen met een taalachterstand, en nieuwe Nederlanders. Yvonne en Brigitte: “Het wordt een exclusief boek. Originele verhalen, een harde kaft, mooi papier en in fullcolour.”

Letterdieren Kinderboek: Brigitte Laven en Yvonne de Waal Email: teamwallab@gmail.com Het boek ligt 10 november in de boekhandel.

Kijk op Letterdieren.nl voor meer info!

Letterdieren

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

Geef een reactie

error: Content is protected !!