Leuk en leerzaam tijdens de voorjaarsvakantie

Museum BroekerVeiling is een superKOOL uitstapje tijdens de voorjaarsvakantie. Een bezoek aan het museum laat je beleven hoe het er in oude tijden aan toe ging. Op woensdagmiddag 28 februari is een bezoek nog leuker, er vindt dan de eerste kindermiddag van 2018 plaats. Kinderen kunnen naast creatief bezig zijn ook beleven hoe het er in oude tijden aan toe ging.

Tijdens de kindermiddag staan er allerlei leuke kinderactiviteiten klaar in de lighallen. Mooi of geen weer in de overdekte lighallen is het altijd gezellig. De enthousiaste vrijwilligers begeleiden de jonge bezoekers bij het knutselen en kaarsen maken. Naast creatief bezig zijn, kunnen de kinderen spelen met ‘speelgoed van toen’.

Een bezoek aan Museum BroekerVeiling is altijd leuk voor jong en oud. Naast de interessante museumcollectie is er een heleboel te doen. Zo kun je varen met een rondvaartboot door het Rijk der Duizend eilanden en tik je zelf groenten op de kop in de unieke doorvaarveiling. Voor kinderen zijn er zowel binnen, als buiten spannende speurtochten uitgezet. Na alle activiteiten kan je even uitrusten in het restaurant waar we een mooie kindermiddag aanbieding hebben: een patatje met snack en saus naar keuze voor €3,-.

De knutselactiviteiten en het kaarsenmaken beginnen om 13 uur, maar met varen en veilen is een ochtend of middag zo gevuld. Zorg dus dat je op tijd komt, zodat je niets hoeft te missen! Voor meer informatie over het museum en de kindermiddag kijk je op broekerveiling.nl.

Leuk en leerzaam tijdens de voorjaarsvakantie

 

Geef een reactie