Lief Langedijk Festival in De Binding
Opbrengst gaat naar vijf goede doelen

In het weekend van 29, 30 september en 1 oktober 2017 wordt er voor het eerst een Lief Langedijk Festival gehouden in De Binding in Zuid-Scharwoude. Aanleiding voor het Festival is het 5-jarig bestaan van Stichting Lief Langedijk dit jaar en de 50e verjaardag van oprichtster Marieke Neesen.

Organisatoren van het Lief Langedijk Festival zijn Marieke Neesen van Lief Langedijk en Mauk Davidson en Anita Ringma van Stichting Enthousiable

Het Lief Langedijk Festival bestaat uit vijf events.

Vrijdagavond 29 september is er een muziekavond. Vanaf 20.00 uur optredens van Avalanche, Skotwal, Helen & Peter en Reflexx. De opbrengst van deze avond gaat naar St. De Groene Parapluie.

Zaterdagmiddag 30 september is het tijd voor de Kindermusical ‘De klas van 2080’. De musical wordt uitgevoerd door kinderen en volwassenen. De opbrengst gaat naar St. de kracht van 8. Zaterdagavond wordt een prachtige theateravond. Vanaf 20.00 uur optredens van Septimbre, De Theatergroep, Metamorfose en Enthousiable. Het goede doel van deze avond is Voedselhulp Langedijk.

Zondag 1 oktober is de laatste dag van het Lief Langedijk Festival. Vanaf 14.00 uur het bekende fenomeen Verhalen Halen. Acht Langedijker schrijvers dragen een verhaal voor, afgewisseld met prachtige muziek. Na de pauze wordt de bekende auteur Annejet van der Zijl geinterviewd. De opbrengst van deze middag gaat naar Bibliotheek Langedijk. Het feestweekend wordt ‘s avonds vanaf 20.00 uur besloten met een heuse Filmavond i.s.m. het Geoffey Donaldson Instituut. De 35 mm film wordt ouderwets geprojecteerd. Na het voorprogramma met o.a. historische beelden uit 1944 van de BroekerVeiling volgt de hoofdfilm de natuurdocumentaire Perri uit 1957. De opbrengst van deze filmavond gaat naar St. Je Mag Er Zijn Noord-Holland.

Tombola voor het goede doel
In de pauze worden lootjes voor een tombola verkocht. De opbrengst is geheel voor het goede doel. De aanwezigen kunnen dus prachtige prijzen winnen die diverse Langedijker organisaties ter beschikking hebben gesteld.

Een kaartje kost per event 8,50 (7,50 voor het goede doel en 1 euro transactiekosten) Inclusief een gratis drankje en hapje in de pauze. Na afloop een prachtige goodiebag! De lootjes voor de tombola tijdens de kindermusical ‘De klas van 2080’ worden voorafgaand aan de musical verkocht, omdat er geen pauze is.

In de goodiebag zit o.a. een flyer van de Rabobank. Als de flyer wordt ingeleverd bij het Rabobankkantoor in Noord-Scharwoude stelt de Rabobank 1 euro per ingeleverde flyer beschikbaar voor het goede doel.

Reserveer snel uw kaartje voor het Lief Langedijk Festival via www.lieflangedijk.nl/festivalticket

Meer informatie op www.lieflangedijk.nl

Stichting Lief Langedijk

De Binding

Lief Langedijk Festival in De Binding

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming

Geef een reactie