Little Wonder Ontspanningslessen – Rust in de levenshectiek van uw kind

2018; een tijd waarin we met zijn allen maar al te graag vooruit willen. Een tijd waarin educatieve groei van onze kinderen veelal is samengebundeld in een levenspakket vol verwachtingen en verplichtingen. Van het schoolplein tot de sportaccommodatie en van het vluchtige ontbijt tot het nog sneller genoten avondeten. Little Wonder brengt met haar gecertificeerde ontspanningslessen een beetje rust terug in het leven van uw kind.

Met tien jaar ervaring in de kinderopvang heeft Ellen Danenberg uit Heerhugowaard veel gezien en beleefd. In 2016 besloot ze de opleiding ‘Kindermeditatiedocent’ te volgen. Een studie die volledig aansloot op haar levenspad en een antwoord gaf op haar manier van denken. Het starten van ontspanningslessen voor kinderen van 4 tot 12 jaar bleek een schot in de roos en tevens het startschot voor Little Wonder Ontspanningslessen.

De ontspanningslessen van Little Wonder – Wat houdt het in?
Door middel van ontspanningsoefeningen en kindermeditatie in de vorm van een droomverhaal krijgt uw kind op speelse wijze een (ont)spanningsboog te verwerken. ,,Een ontspanningsles met aandacht”, zegt Ellen enthousiast. ,,Dit beleven we in een knusse ruimte, met magische muziek, op een heerlijke zachte mat, een (oog-)kussentje en een dekentje. Met een glaasje betoverende thee, een creatieve activiteit en een positieve gedachte die de kinderen mee krijgen, om de vertrouwensband met zichzelf te versterken, sluiten we de les af.’ De lessen zijn wekelijks op zaterdag te beleven om 10.30-11.45u, op De Swaan 9 te Zuid-Scharwoude.

Bent u geïnteresseerd geraakt door dit artikel, maar heeft u nog vragen? Dan kunt u contact leggen met Ellen via onderstaande gegevens. Tevens kunt u altijd een gratis proefles aanvragen. De groepjes zijn klein, te weten max. 6.

Contact:         info@littlewonder.eu of 06-30713524
Website:        https://littlewonder.eu
Facebook:     https://www.facebook.com/littlewonder86/

Little Wonder Ontspanningslessen – Rust in de levenshectiek van uw kind

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

Geef een reactie

error: Content is protected !!