Maaltijdproeverijen Wonen Plus Welzijn

Prettig zelfstandig blijven wonen is fijn, maar wat als u door leeftijd en/of beperking niet meer in staat bent zelf een gezonde maaltijd te bereiden? Ook wanneer u zorgt voor uw partner of naaste, is het soms fijn eens niet te hoeven koken. Dan is de maaltijdservice van WPW (voorheen tafeltje dekje) welllicht een goede oplossing.

De maaltijden van Woonzorggroep SAMEN worden koelvers bereid, waardoor voedingsstoffen optimaal behouden blijven. Ook bij dieetwensen zijn vele mogelijkheden. Dagelijks is er een uitgebreide menukeuze, aangepast aan het seizoen. Een betrokken team van vrijwillig maaltijdchauffeurs bezorgt vóór de middag de maaltijden aan huis.

Een prettige gedachte is dat zij tevens een signalerende functie hebben. Geïnteresseerd?

Binnenkort zijn er drie gratis proeverijen om kennis te maken met de maaltijdservice. U bent op 17 mei vanaf 11 uur  welkom in Het Behouden Huis, Dorpsstraat 850 in Oudkarspel, op 24 mei vanaf 11.45 uur in De Anbouw, Dorpsstraat 610 in Noord Scharwoude en op 31 mei vanaf 11 uur in De Geist, Vinkenlaan 7 in St. Pancras.

Voor aanmelding of meer info: tel. 0226-318050 of langedijk@wonenpluswelzijn.nl

Wonen Plus Welzijn LangedijkWonen Plus Welzijn: Lokaal, laagdrempelig, samen sterk voor ieders welzijn! Een brede welzijnsorganisatie waar men terecht kan voor vele (welzijns)diensten, advies, ondersteuning en cursussen en activiteiten die meedoen mogelijk maken.

 

Tel.                 :           0226-318050
E-Mail            :           langedijk@wonenpluswelzijn.nl.
Adres             :           De Anbouw, Dorpsstraat 610, 1723 HJ, Noord-Scharwoude.

Website         :           www.wonenpluswelzijn.nl

Maaltijdproeverijen Wonen Plus Welzijn

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Een bericht plaatsen? Klik op deze link en stuur in!

Geef een reactie