Wedstrijd: Magentazorg zoekt passende naam voor duurzame woonzorglocatie in Oudorp

 Op 18 december is de bouw gestart van een duurzame woonzorglocatie: nieuwbouw Oudorp. Magentazorg speelt met de nieuwbouw in op de veranderende zorgvraag. De bouw is in volle gang, maar er ontbreekt nog één ding: een passende naam. Voor de nieuwe naam is een wedstrijd uitgeschreven en Magentazorg roept iedereen op om een passende naam te bedenken. Inzenden van een naam kan tot 26 april 2018 en de winnaar mag de eerste steen leggen.

Nederland vergrijst en de zorg verandert. Mensen willen langer zelfstandig wonen en de regie over hun eigen leven behouden. Magentazorg speelt hier op in door toekomstgericht en duurzaam te bouwen. In nieuwbouw Oudorp staat de behoefte van de cliënt centraal met zelfstandig wonen in een veilige en comfortabele omgeving als speerpunt. Zorg en dienstverlening zijn binnen handbereik voor wanneer dat nodig is.

De toekomstige bewoners

In de eerste plaats is nieuwbouw Oudorp ontworpen voor mensen met dementie, maar het gebouw is ook geschikt voor andere doelgroepen zoals mensen met een lichamelijke beperking. Het allerbelangrijkste is dat de toekomstige bewoners zich thuisvoelen en zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven behouden. De eerste bewoners betrekken begin 2019 hun nieuwe appartement.

Op zoek naar een naam

Nieuwbouw Oudorp is een compleet nieuwe woonlocatie en heeft nog geen naam. Voor de nieuwe naam heeft Magentazorg een wedstrijd uitgeschreven. Iedereen die de nieuwe woonzorglocatie een warm hart toedraagt mag een naam insturen. We zoeken een Nederlandse naam met maximaal 15 letters. De winnaar wordt uitgenodigd om samen met de directie de eerste steen te komen leggen. Weet jij een passende nieuwe naam voor onze duurzame woonzorglocatie in Oudorp? Stuur je inzending naar communicatie@magentazorg.nl onder vermelding ‘nieuwe naam voor woonzorglocatie Oudorp’. Het  versturen van een naam kan tot 26 april 2018. De winnaar wordt op 9 mei 2018 bekend gemaakt via Facebook.

Over Magentazorg

Magentazorg is een zorgorganisatie in de driehoek Bergen-Heerhugowaard-Alkmaar (regio Noord-Kennemerland). Wij bieden voornamelijk zorg en ondersteuning aan ouderen en zijn gespecialiseerd in psychogeriatrie: zorg voor mensen met dementie. Deze zorg en ondersteuning bieden we in de thuissituatie (Actiezorg) en in dertien woonzorglocaties (Magentazorg). Magentazorg biedt ook specialistische ondersteuning en behandelingen aan ouderen (Behandelzorg). Uitgangspunt van de zorg- en dienstverlening van Magentazorg is de persoonlijke levenssituatie van de cliënt. Bij Magentazorg werken ruim 1.500 medewerkers en 800 vrijwilligers. Kijk voor meer informatie op www.magentazorg.nl

Magentazorg zoekt passende naam voor duurzame woonzorglocatie in Oudorp

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Geef een reactie

error: Content is protected !!