Meivakantie: kom naar het leukste museum van Nederland!

Al plannen voor de meivakantie? Bij Museum BroekerVeiling kun je terecht voor een gezellig dagje uit met de hele familie. Duik in de geschiedenis en beleef in het binnen- en buitenmuseum hoe een groenteveiling ruim een eeuw geleden verliep. Op woensdagmiddag 2 mei is er een speciale kindermiddag.

Lentegroenten veilen in de oudste groenteveiling, een rondvaart maken, een fluisterboot huren, verhalen horen van tuinder Arie tijdens de audiotour, exposities bezoeken en het Rijk der Duizend eilanden vanaf de boot of kano verkennen. Je beleeft het allemaal bij een bezoekje aan het museum!

Speciale kindermiddag

Onder begeleiding van vrijwilligers kunnen jonge en oudere kinderen zich helemaal uitleven in de speciaal hiervoor ingerichte knutselhoek. De dames en heren van het knutselteam staan woensdag 2 mei van 13.00 uur tot 16.00 uur klaar om jonge bezoekers te begeleiden in het maken van creatieve creaties. Maar er is nog meer te doen: kaarsen maken*, dieren aaien op het diereneilandje, verkleden als Ot en Sien, met elkaar een dansje leren, een leuke Keurtocht en er kan gespeeld worden op het buitenspeeltoestel.

Trek gekregen na alle belevenissen in het museum? In ons restaurant geldt tijdens de kindermiddag van 12.00 uur tot 15.30 een speciale actie: een patatje met snack en saus naar keuze voor maar 3 euro. SuperKOOL!

Varen en veilen!
Natuurlijk kun je deze middag ook mee met de rondvaartboot door het Rijk der Duizend eilanden en meedoen met de veiling in de afmijnzaal. Zowel het varen als het veilen duurt een uur, dus kom op tijd zodat alles op je gemak kan beleven! Voor het museum gelden deze dag de normale entreeprijzen, de Museumkaart wordt geaccepteerd.

*Voor het kaarsen maken vragen wij een kleine bijdrage.

Meivakantie: kom naar het leukste museum van Nederland!

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming Langedijk

Geef een reactie