Mijn gevoel Jouw gevoel (Klik op de video en lees)

Mijn gevoel Jouw gevoelHet gebeurd en je moet dat verwerken, je wilt er eigenlijk over praten met diegene die dicht bij je staan om het een plek te geven. Balanceren op emoties!

 
Als het moment daar is dan weet je niet wat je moet zeggen. Alles goedpraten, hoe oneerlijk je het allemaal vindt, als…….. als je het allemaal van te voren had kunnen overzien had je het ongetwijfeld anders gedaan. Gewoon omdat het allemaal veel te diep zit, het is te erg, je kan het niet zomaar vertellen. Je praat geen onrechtvaardigheid recht!
 
Hoe verwerk je dat?
De één doet dat door muziek te maken, een ander met sporten of een stevige wandeling, iedereen heeft zijn eigen manier van verwerken.
 
Liesbeth schrijf het van zich af via pakkende teksten, sprekende gedichten en mooie plaatjes. Met een paar woorden alles kunnen zeggen van wat je bedoeld, verlicht de last van het verlies. En  ook al doen pen en papier geen wonderen, het pure geeft steun aan diegene die het zo nodig hebben.
Om deze reden heeft Liesbeth een Facebookpagina gemaakt.
Wanneer je interesse hebt lees dan even de info van de pagina en wellicht kan je hier meer mee, misschien verlicht het de last van het verlies.

Mijn gevoel Jouw gevoel

Mijn gevoel Jouw gevoel

Langedijkers Facebook

 

Geef een reactie

error: Content is protected !!