Mini kinderdag bij Museum BroekerVeiling op donderdag 5 oktober

Door de staking in het onderwijs zijn er op donderdag 5 oktober zomaar veel kinderen thuis. Maar wat ga je nou doen die dag? Kom gezellig met je moeder, vader, opa, oma of de hele opvang naar Museum BroekerVeiling voor een mini-kindermiddag!

Onze kaarsenmakers staan tussen 13 en 16 uur paraat om kinderen te assisteren in het maken van een prachtige creatie. Gedraaid, lang, kort of met een knoop? Het kan allemaal! In onze lighallen kan je bovendien lekker spelen met allerlei SuperKOOLe Oud Hollandse spelletjes*.

Doe de Keurtocht over het terrein van het museum en treed in de schoenen van een keurmeester. Ken jij het antwoord op alle vragen? Ben je nog wat jonger en kan je nog niet of net een beetje lezen dan hebben we een speciale speurtocht van Jaffa de weegschaal. Uitgespeurd? Kom bij de balie laten zien hoe goed jij je best hebt gedaan en je krijgt een kleine verrassing.

Natuurlijk kan je deze dag ook varen met de schipper van de rondvaartboot en meedoen in de veiling. Misschien wordt jij wel de Superhandelaar van de dag….

Na al dat spelen en speuren heb je vast enorme trek gekregen, dus is het hoog tijd voor iets lekkers. Bij het restaurant kan je op donderdag 5 oktober de hele dag terecht voor een patatje met snack en saus naar keuze voor maar 3 euro!

*Voor het kaarsen maken wordt een kleine bijdrage gevraagd, de andere activiteiten voor de kindermiddag zijn bij de entreeprijs inbegrepen. Voor meer informatie: zie www.broekerveiling.nl.

Authentieke doorvaarveiling Museum BroekerVeiling

Mini kinderdag bij Museum BroekerVeiling op donderdag 5 oktober

Langedijkers Facebook

Evenementen Upcoming

 

Geef een reactie