Muziek en filmtheater De Pathefoon Van speeldoos tot pierement

Muziek en filmtheater De Pathefoon Van speeldoos tot pierement

Dirk de Graaf achter zijn Jelly Roll- Dirk-pianola

Voor dit bijzondere mooie en leuke filmpje werden we ingeseind door onze vrienden op facebook.  Onze Langedijker en welbekende Diversionist Dirk de Graaf die samen met zijn vrienden een knap stukje muziek maken in zijn etablissement de Pathefoon.

Het Filmpje duurt bijna een kwartier en begint met het prachtige geluid van Dirk zijn oude speeldoos en Pathefoon, waarna Dirk “de Jelly Roll- Dirk-pianola” aanstuurt op sublieme wijze, het ( pierement ) draaiorgeltje een vrolijk deuntje speelt en Fred Albers en Piet Beers een fijn stukje blues produceren. Een legendarisch optreden waarbij Fred Albers op de piano speelt en Piet Beers zijn kunsten vertoont op de stampofoon. Wanneer je de ogen sluit waan je jezelf in begin vorige eeuw in een gezellig bruin cafeetje ergens in Langedijk! Echter de mooie filmbeelden die voorbij komen zijn ook van zeer goede kwaliteit en dus ook zeer de moeite waard. Dat word dus twee keer afspelen! Beleef de sfeer zoals wij die ervaren van de Pathefoon!

Veel plezier bij het bekijken van de Promo film van Dirk de Graaf

Muziek en filmtheater De Pathefoon Van speeldoos tot pierement met optredens van Jelly Roll- Dirk-pianola en Fred Albers en Piet Beers op respectievelijk. piano en stampofoon.

 

Kijk voor meer leuke filmpjes van Dirk de Graaf

Geef een reactie

error: Content is protected !!