Nek-SchouderFit

Noord-Scharwoude: Wegens het succes van de AquaRugFit trainingen start Zwembad Duikerdel in Noord-Scharwoude in samenwerking met Sport Paramedisch Centrum ProFit een nieuw traject, ditmaal voor mensen met klachten bij de bovenrug, nek en schouders. 

Nek-SchouderFitNek-SchouderFit is bedoeld voor mensen met klachten van de bovenrug, nek- en schouders. In dit programma wordt er gewerkt met specifieke houding- en bewegingsoefeningen om klachten te verhelpen. Een belangrijk onderdeel van het traject is ook voorlichting over het ontstaan en het voorkomen van nek- en schouderklachten.

Het doel van het programma is om deelnemers klachtenvrij te krijgen zodat zij hun dagelijkse activiteiten weer kunnen doen zonder belemmeringen. Vrijwel iedereen met nek en schouderklachten kan deelnemen aan Nek- SchouderFit. Een persoonlijk advies is belangrijk. Alle deelnemers worden eerst gezien voor een intakegesprek en lichamelijk onderzoek. De trainingen vinden één keer per week plaats bij ProFit te Noord Scharwoude. Naast de trainingen wordt er één tot meerdere keren per week gezwommen bij Duikerdel. Het traject wordt afgesloten met een evaluatiegesprek.

SSLOp woensdag 28 januari om 19.30 uur organiseert Duikerdel een infoavond voor het Nek- SchouderFit. Het sporttraject start in februari. Meldt u nu aan voor de infoavond of voor het traject via de website of via 0226-312166.

Voor meer informatie  Nek-SchouderFit zie www.duikerdel.nl

Nek-SchouderFit

Langedijkers Facebook

Aqua RugFit, gaat weer van start

Geef een reactie